FOTO by Airbnb

Putovanja

Na vašu radost ili užas, od sada možete odsjesti u kući „Hocus Pocus“ preko Airbnb-a!

Daria Lovrić 30. rujna 2022.

Samo će oni najhrabriji rezervirati boravak u ovoj čarobnoj kućici!

U znak proslave dugoiščekivanog nastavka Hocus Pocus 2, koji počinje s emitiranjem na Disney+ kanalu 30. rujna, tvrtka nudi boravak u kućici sestara Sanderson.

Hocus Pocus kućica 1
Hocus Pocus kućica

Po prvi put ikada, gosti mogu rezervirati „Hocus Pocus“ kolibu koja se nalazi u Denveru, Massachusetts tijekom Noći vještica – ako se usudite, naravno.

Hocus Pocus kućica 2
Hocus Pocus kućica
Hocus Pocus kućica 3
Hocus Pocus kućica

Zloglasne sestre Sanderson pozivaju goste da se pridruže zemlji čarolija i rezerviraju boravak u njihovoj staroj škripavoj kućici. Smještaj je dostupan 20. listopada za dvije osobe, a možete ga rezervirati preko Airbnb –a od 12. listopada i to za samo 31 dolar.

Hocus Pocus kućica 4
Hocus Pocus kućica

Oni koji su dovoljno hrabri da provedu noć u kućici Sandersonovih možda će htjeti spavati s jednim otvorenim okom. „Drvene daske koje škripe pod težinom znatiželjnih mačaka i ormarići ispunjeni krvlju sove i crvenom travom (pa čak i dlakom s Winifredine glave) čekaju one koji se usude istražiti mračne kutove kućice“ – stoji u priopćenju Airbnb-a.

Hocus Pocus kućica 5
Hocus Pocus kućica
Hocus Pocus kućica 6
Hocus Pocus kućica

Kućica će zasigurno oduševiti , ali možda i prestrašiti goste. Puna je boca, drški za metle, paučine, svijeća i kotla koji se dimi. Naravno, tu su i svijeća s crvenim plamenom, priručnik o čarobnjaštvu i alkemiji, ispravno izložen iza stakla.

Hocus Pocus kućica 7
Hocus Pocus kućica

Za vrijeme boravka možete se okušati i u bacanju čarolija iz knjige čarolija popularnih sestara, iako Kathy Najimy, koja u filmu glumi Mary Sanderson, to ne preporučuje.

„Ne otvarajte tu knjigu – postoji knjiga o čarobnjaštvu, ali ja je ne bih otvorila da sam vašem mjestu“, poručila je Kathy Najimy za CNN.

Hocus Pocus kućica 8
Hocus Pocus kućica

Najimy je napomenula da ona i njezine kolegice, Bette Midler (Winifred Sanderson) i Sarah Jessica Parker (Sarah Sanderson), vjeruju da će obožavatelji kultnog filma uživati u cjelokupnom iskustvu.

Hocus Pocus kućica 9
Hocus Pocus kućica

Cijela koliba je vrlo jedinstvena, zanimljiva i pomalo zastrašujuća, baš poput sestara. Uz normalne stvari koje ima svaka kuća poput kreveta, ručnika i posteljine, ova koliba ima posebne zastrašujuće Sanderson detalje koji će vas maksimalno zabaviti.

Hocus Pocus kućica 10
Hocus Pocus kućica

Vjerujemo da će kućica biti rezervirana u nekoliko trenutaka čim to bude moguće i da će se istinski fanovi tu noć provesti ludo i nezaboravno!