FOTO by Dr.Martens

Moda

Na tržište nam opet stižu “Marte” u Hello Kitty ruhu!

Antonija Andabak 22. veljače 2021.

Dr.Martens x Hello Kitty još jednom su pripremili premedenu kolekciju!

“Hello Kitty And Friends”, naziv je kolekcije koja objedinjuje suradnju poznatog dvojca u čijem je centru pažnje poznati lik bijele mačkice s crvenom mašnom!

Tu su i drugi vodeći likovi kreirani od strane matične tvrtke Hello Kitty -Sanrio, uključujući Badtz-Maru, Keroppi, My Melody i druge. Dostupna u veličinama za žene i djecu, kolekcija će svjetlo dana ugledati 4. ožujka na i bit će dostupna na službenoj stranici brenda Drmartens.com.

Foto: DR. MARTENS
Foto: DR. MARTENS
Foto: DR. MARTENS

Kolekcija uključuje razigrani dizajn na klasičnim čizmama 1460, cipelama 1461, čizmama-platformama Jadon i čizmama 1460 za djecu.

Na prepoznatljivoj crnoj glatkoj koži, dizajneri su istaknuli poznate likove i dodali ukrase poput crvene mašne a u stopu ih slijede crvene satenske vezice kao savršeni Hello Kitty dodatak i upečatljiv kontrast tamnoj podlozi.

Foto: DR. MARTENS

Vezice dolaze i u klasičnoj bijeloj nijansi, kao i crnoj za one dane kada ne želite da ove marte budu u centru modne pozornosti, iako je to, složit ćete se, u ovom preslatkom izdanju, gotovo nemoguće izbjeći!

Foto: DR. MARTENS

Najnovija kolekcija treća je po redu suradnja između brenda dr.Martens i Hello Kitty. Njihova najpoznatija suradnja dogodila se u ožujku 2020.godine kada je brend u čast 60.obljetnice tvrtke Sanrio, lansirao ne samo čizme i cipele već i tematske sandale s platformom.

Deset godina prije toga, brendovi su se udružili prvi put i uspješno kreirali retro-chic obuću i modne dodatke.

Foto: DR. MARTENS

S obzirom na uspješnost svake kolekcije, ni ovu ne propustite popratiti i počastiti se kultnom obućom u razigranom izdanju u kojem ćete i tada, nesumnjivo postići cute-edgy look!