FOTO by Instagram @ordinary.mum

Zabava

Na Sljemenu zavladala magična zimska idila!

admin 11. siječnja 2024.

I to smo dočekali... Sljeme se napokon zabijelilo!

Bez obzira je li odlazak na Sljeme za vas samo rekreacija, želite li okinuti selfie uz kuhano vino na vrhu Medvednice, prošetati šumom ili se okušati u sanjkanju i skijanju, Sljeme je uvijek dobra ideja.

Neki će se odlučiti za pješačenje do samog vrha, drugi će se uputiti autom li autobusom, dok će neki odabrati novootvorenu žičaru. Štogod bila vaša odluka, na Sljemenu vam neće biti dosadno. Želite li pojesti njihov kultni grah ili sočnu štrudlu od jabuka, nećete pogriješiti.

Sljeme je rezervirano za uspomene koje će vam zauvijek ostati u sjećanju i za sve koji žive u Zagrebu, preporuka je otići barem jedom mjesečno zbog nevjerojatnog planinskog zraka.

Ovih dana, imali smo priliku vidjeti fotografije Sljemena prekrivenog snježnim pokrivačem. Iako se još nismo uputili tamo, vjerujemo da ćemo već za vikend dati petama vjetra i čim prije vidjeti uživo ovu zimsku bajku.

Srećom, naišli smo na jedan Instagram profil pod nazivom @ordinary.mum koji nas je momentalno u mislima teleportirao na Sljeme. Prekrasne slike staze i tornja zaslužuju hashtag #winterwonderland.

Nadamo se da i vi imate priliku otići na Sljeme već ovog vikenda i svjedočiti snježnoj idili, bilo s prijateljima, obitelji ili partnerom.