FOTO by adidas.com/us

Moda

Na prvu kavu s prijateljicama nosimo ove adidas kratke haljine!

Viktoria Šafranić 17. travnja 2020.

Casual odjevni komadi koje jedva čekamo iznositi!

Tko je god pesimističan u vezi trenutne situacije, molimo vas nemojte nam pokvariti uzbuđenje koje osjećamo kada se samo sjetimo sljedećeg druženja s našim BFF. Nadamo se da će nam snovi vrlo brzo postati stvarnost te da ćemo na iduću kavu (ili gin) frendicama zaista moći otići prije ljeta.

I dok neki očajavaju, mi smo se naoružali pozitivom i maštamo o tome što ćemo sve raditi, kamo ćemo ići, s kim ćemo provoditi najviše vremena i što ćemo odjenuti.

Vjerujte, ovakvo razmišljanje već je pola odrađenog posla u borbi protiv depresije. Ako i vi želite otkloniti stres koji se već neko vrijeme nakuplja, prepustite se uživanju u krpicama koje žude za time da ih što prije prošetamo gradskom špicom.

Sportski brend adidas i njihove artikli jedni su od naših tabu tema i svaki tjedan nas uspiju šarmirati barem jednom stvarčicom, i to najčešće ruksacima i tenisicama.

Danas su nas iznenadili divnim haljinama kratkih rukava koje na prvi pogled izgledaju udobno, a vjerojatno kada se odjenu još su ugodnije.

Od fluorescentne žute do pastelni modela i haljina s ogromnim logotipom brenda, sigurni smo da će vam zapeti za oko. Pun pogodak su uz bijele tenisice i stylish mini ruksak, no tu odluku prepuštamo vama.

Stvorene za kave s prijateljicama, nove adidas haljinice uskoro će vidjeti svjetlo dana. Naših 10 favorita nalaze se u galeriji, a cjelokupnu liniju možete pogledati OVDJE.