FOTO by CCC

Moda

Na prvo kuhano vino s prijateljicama idemo u fluffy pink bucama iz CCC-a od 79 kuna!

Viktoria Šafranić 11. studenoga 2020.

Ružičasta boja, pomponi, satenske mašne, krzno, nevjerojatna cijena, što još možemo poželjeti!

Ovih dana je službeno potvrđeno održavanje Adventa i bez obzira što neće biti ni približno onome tradicionalnom na koji smo navikli, ne žalimo se jer nas dovoljno usrećuje činjenica da će ga uopće biti.

Preostaje nam odbrojavati dane i osmišljavati outfit u kojem ćemo zablistati na paljenju lampica, kao i prvom kuhanom vinu ili vrućoj čokoladi tijekom prosinca.

Temperature su se posljednjih dana u potpunosti prilagodile aktualnom godišnjem dobu, a vrlo brzo ćemo nazočiti i onim koje će nagovijestiti zimsko razdoblje.

Sukladno s time, trebamo početi razmišljati o odjevnim komadima čija je svrha prvenstveno grijati nas na svakom koraku. Mekani puloveri, bundice, vuneni kaputi, šalovi i kape samo su neki od dodataka koje trebamo, no onaj koji nam je najnužniji definitivno su tople buce.

Ponuda je uistinu raznolika i svaka trendseterica ima barem jedan par UGG -ica ili sličnog modela s potpisom EMU Australia, koji se smatraju sinonimom za zimsku obuću. No ako vam ime brenda ne znači toliko, prave fashionistice će alternativu znati pronaći i kod povoljnijih modela, koji su izgledom gotovo identični.

Upravo takve čizmice pronašli smo na policama CCC-a te izdvojili dva divna modela u puderasto rozoj nijansi. Jedne buce dolaze sa satenskim mašnicama koje se vežu sa stražnje strane dok druge krase preslatki pomponi.

Za njihovu kvalitetu ne možemo garanirati, no sigurni smo da će vam potrajati barem jednu sezonu, jer budimo realni – iduće ćemo svi poželjeti nešto novo. Trenutno se nalaze na sniženju i po cijeni od 79 kuna ulov su godine, slažete se?

Za više detalja o istima i dostupnosti veličina, posjetite CCC službenu stranicu.