FOTO by Instagram @chococafecro

Iće & piće

Na prve sočne palačinke odlazimo u vintage ambijent koji podsjeća na bakinu kuhinju!

Krešimir Šustić 19. svibnja 2020.

Iako ih znamo pripremiti kod kuće ipak su najslađe na ovoj lokaciji!

Barovi su se nakon karantene otvorili, pa tako možemo ponovno uživati u ispijanju najdražeg kofeinskog napitka na otvorenim terasama omiljenih lokala, no za slastan desert definitivno ćemo se uputiti u Choco Caffe.

Kombinacija moderne palačinkarnice, tradicionalne slastičarnice i klasičnog caffe bara poznata je po spoju tradicije i trendova kroz ispričanu priču koja stavlja bakinu kuhinju u prvi plan kao i neobičan, topli interijer.

Svojom raznolikošću ističu široku ponudu koja uključuje slastice, slane delicije i fit program kako bi zadovoljili sve potrebe široke mase, a smješteni su na pet lokacija diljem grada.

View this post on Instagram

🥰😋 #chococafe #najboljepalacinkeugradu

A post shared by Choco Cafe (@chococafecro) on

Okusima omiljenih poslastica iz dječjih dana i živopisnim interijerom pokušavaju vratiti goste u djetinjstvo, tako da se osjećaju kao kod kuće i ožive sjećanja na bakinu kuhinju.

Svatko može pronaći nešto za sebe, a namirnice koje nabavljaju dolaze od poznatih i priznatih dobavljača s kojima surađuju dugi niz godina.

Naravno, nama su najveći gušt popularan slatki desert, palačinke, koje samim izgledom ostavljaju bez daha jer izgledaju bogato i bombastično sa svim sastojcima koje nam srce može poželjeti.

Za početak možemo odabrati klasičnu, čokoladnu ili proteinsku kraljicu deserta, a nakon toga slijedi prava noćna mora, jer od svih ponuđenih dodataka teško je odabrati onaj pravi, pošto su svi omiljeni.

Sladoledi, razni keksi, preljevi, namazi, voće i popularne čokoladice samo su dio proizvoda koje možemo dodati kako bi sami napravili raj za naše nepce kojemu je uistinu teško odoljeti.

View this post on Instagram

Nemoj misliti na palačinku! 🤩

A post shared by Choco Cafe (@chococafecro) on

Jedva čekamo da ponovno uđemo kroz veličanstvena vrata koja nas vode u nebesa i s najvećim guštom krenemo u slaganje nečeg najfinijeg što smo probali u životu, bez da nam na savjesti bude kilaža koju ćemo nakon toga dobiti.