Moda

Na police Zare stigle divne kraljevsko plave salonke na vezanje!

Viktoria Šafranić 21. travnja 2021.

Vibrantna boja koja će biti najupečatljivi dio outfita...

Svakog ponedjeljka i četvrtka budno pratimo službenu stranicu najpoznatijeg high street brenda, ne bismo li među prvima primijetili najsavršeniju odjeću i accessories te vam ih odmah predstavili.

Dosta njihovih noviteta kod nas izaziva divljenje, no neke stvarčice na prvi pogled donose onaj wow efekt. Uz torbice, žene su najluđe za shoppingiranjem cipela, a model koji smo danas pronašli, malo koga će ostaviti ravnodušnim.

Kraljevsko plave salonke na vezanje s potpeticom od 9 cm tandem su uz ljeto i more, a svojom će pojavom oduševiti mnoge fashionistice koje će ih nositi uz dnevni i večernji look.

Prema našem mišljenju, rezervirane su prvenstveno za večernje partyje, rooftop zabave i ostala fancy događanja. Mi se ne prestajemo nadati da ćemo na istima moći nazočiti u narednim mjesecima.

Uz zanosnu nijansu, dodatno atraktivnima ih čine vezice, stoga u kombinaciji s njima nosite mini ili midi haljine kako bi istaknuli gležnjeve. Ove krasotice će najviše do izražaja doći uz bijelu odjeću i suptilan nakit, no prave trendseterice znat će ih spojiti i s komadima efektnijih boja.

Bez obzira jeste li u potrazi za novim cipelama ili su sunčani dani dovoljan razlog da nabavite jedna ovaj ljupki par, dobro je znati da njihova cijena iznosi 299,90 kuna, a naručiti ih možete putem linka.