FOTO by NYX

Make-up

Na policama brenda NYX sada možete naći “Money Heist” make up kolekciju!

Antonija Andabak 19. studenoga 2021.

Zgodna ideja za poklon onima koji uživaju u makeup-u i ovoj seriji!

Netflixov hit španjolske produkcije – Money Heist, odnosno Kuća od papira za točno dva tjedna očekuje drugi dio, ujedno i posljednjih pet epizoda serije koju ćemo pamtiti kao ekstremno popularnu tijekom pandemije.

Unatoč tome što Vas, nakon odgledanih zadnjih epizoda, može uhvatiti tuga što više neće biti novih nastavaka, pronašli smo nešto što bi Vas moglo itekako utješiti, osobito ako ste veliki fan ove serije!

Popularan make up brend NYX osmislio je bombastičnu make up paletu i prošli je tjedna lansirao na svoj online shop! Udruženih snaga s Netflixom,još jednom su kreirali make up kolekciju koja je lansirana mjesec dana prije emitiranja posljednjih epizoda kako bi pravim fanovima ostala slikovita, praktična i efektna uspomena na sate provedene pred televizorom.

Ono što je kreativnom dvojcu bio cilj jest lansirati kolekciju i vidjeti što će proizaći iz kistova i umova profesionalnih make up artista ali i oni koji se ulaze u zabavan beauty svijet, a slove kao nepopravljivi obožavatelji Profesora, Tokio, Denvera i ostale buntovne ekipe koja još uvijek slovi kao Netflixov highlight.

Vodeći segment ove kolekcije jest paleta sjenila koja sadrži 32 boje, a čiju prednju stranu ukrašava Dalijeva maska, zaštitni znak bande. Paleta sadrži zemljane shimmer i mat tonove koje će koristiti i onima koji nisu toliko vješti u eksperimentiranju s bojama.

Paleta sjenila “El Professor” od 9 boja posvećena je ni manje ni više nego sexy i samozatajnom Profesoru, a oduševljava s crvenkastim i smeđim tonovima.

Ostatak kolekcije uključuje ruž za usne inspiriran likom buntovne Tokyo i Nairobi, a ono što je i nas osobno oduševilo jest highlighter u obliku zlatne poluge na kojoj piše “Jedino zlato koje vrijedi“.

Cijelu kolekciju pogledajte OVDJE.