FOTO by Instagram @tommyhardy_lover / @tomhardy.cinema

Film

Na Netflix stiže novi film s Tomom Hardyjem koji morate pogledati!

Daria Lovrić 14. kolovoza 2023.

Saznajte što vas sve očekuje u „Havocu“!

Posljednjih nekoliko godina, Netflix je impresionirao gledatelje objavljivanjem nekoliko izvanrednih filmova. U nekima od njih omiljeni glumac Tom Hardy zablistao je to te mjere da ga jedva čekamo gledati u nekom novom naslovu.

Neprestano donoseći nove uspjehe, Netflix se izdvaja s filmovima objavljenim tijekom 2023. godine, uključujući naslove poput „They Cloned Tyrone“ i „Bird Box Barcelona“, koji su postali pravi hitovi. I dalje se radujemo njihovom budućem izlasku, a jedan od najiščekivanijih naslova svakako je film „Havoc“.

Netflix je još u veljači 2021. godine najavio uzbudljiv projekt u kojem glavnu ulogu tumači Tom Hardy, istovremeno sudjelujući i u produkciji. Uskoro nakon te objave, javnost oduševljena ostatkom glumačke postave te je snimanje filma brzo završeno.

Iako trenutno nemamo precizan datum izlaska filma, rasprave se vode oko toga hoće li se naći na popisu filmova do kraja 2023. ili će ljubitelji filma morati strpljivo čekati do početka 2024. godine.

Unatoč tome, pojačane su nade da bi film mogao biti izaći već krajem ove godine, no službene potvrde još nisu stigle.

Kao što je već spomenuto, Tom Hardy preuzeo je glavnu ulogu, što nije iznenađujuće s obzirom na njegovu zavidnu karijeru u proteklih deset godina te njegovu popularnost među holivudskim glumcima.

Hardy je nedavno imao zapažene uloge u nizu filmova. U proteklim godinama, briljirao je kao Eddie u filmovima o Venomu te je imao jednokratnu epizodnu ulogu u filmu „Spider-Man: Put bez povratka“. Također, ostavio je dubok dojam kritičarima svojim nastupima u filmu „Pobješnjeli Max: Divlja cesta“ te filmu „Povratnik“, gdje je glumio uz Leonarda DiCaprija. Osim toga, njegovo prisustvo bilo je primjetno u filmovima poput „Vitez tame: Povratak“, „Pad crnog jastreba“, „Zvjezdane staze: Nemesis“, „Neka bolji pobjedi“, „Locke“, „Legenda“, „Dunkirk“ i mnogim drugima.

Potvrđeno je da će u „Havocu“ glumiti i Forest Whitaker, Timothy Olyphant, Justin Cornwell, Jessie Mei Li, Yeo Yann Yann, Quelin Sepulveda, Luis Guzmán, Sunny Pang i Michelle Waterson.

Radnja filma „Havoc“ usredotočit će se na detektiva koji će se hrabro upustiti duboko u podzemni kriminalni svijet s ključnom misijom – spašavanjem sina uglednog političara. Međutim, nakon što uspješno izvrši ovaj zadatak, otkrit će da je korupcija u njegovom gradu daleko rasprostranjenija nego što je ikada mogao zamisliti. Sada će se suočiti s izazovom pronalaženja izlaza iz ovog mračnog labirinta, dok istodobno mora osigurati sigurnost za sina političara.