FOTO by Etsy

Moda

Na božićno jutro, poklone ćemo otvarati u ovim preslatkim pletenim čarapama!

Krešimir Šustić 21. listopada 2020.

Djedica i Rudolph uljepšat će nam nadolazeće dane i izmamiti osmijeh na lice...

S obzirom na to da je stigla jesen i niske temperature su zavladale gradskim ulicama, stvarčice iz svijeta odjeće i obuće smo prilagodili vremenskim uvjetima.

Prednost u ormarima sada imaju svi oni deblji komadi uz koje ne osjećamo hladnoću, već se s guštom zaogrnemo i uživamo u toplini koju nam pružaju.

Tako na policama trgovina možemo pronaći džempere, veste, pletene haljine i pulovere, koji će ponovno zasjesti na tron najtraženijih stvarčica koje ćemo kupovati.

Osim bazičnih komada, pažnju nam odvlače i mekani modeli čarapa u kojima se osjećamo udobno i komforno.

Web shop Etsy među svoje novitete je uvrstio simpatične primjerke, ukrašene motivima blagdana koji nam uskoro dolaze i izgledaju totalno privlačno.

Modeli za velika i malena stopala klasičnih su boja i uzoraka koji dominiraju u adventsko vrijeme, a vjerujemo kako će uz njih otvaranje poklona biti puno zanimljivije i zabavnije.

Veseli djed Božićnjak i najslađi sob crvenog nosa, Rudolph, definitivno će svakome uljepšati dane i olakšati čekanje do radosnog trenutka u kojem će sve vrvjeti od sreće i ljubavi.

Ukoliko ste u potrazi za idealnim blagdanskim sitnicama koje će vašu svakodnevicu učiniti upečatljivom i veselijom, predlažemo da nabavite ova neodoljiva izdanja klikom na LINK.