FOTO by Amazon

Dekor

Na Amazonu smo pronašli Disney božićni express vlak u 3 ljupka izdanja!

Viktoria Šafranić 13. listopada 2020.

Možda trenutno ne možemo putovati, no maštanje nam nitko neće oduzeti...

Sredina je listopada i mnogi smatraju da još nije pravo vrijeme za blagdansko raspoloženje, no sanjarenje nije zabranjeno, zar ne?

Kada naiđemo na božanstvene dekoracije poput Disney vlakića koji će unijeti toplinu u svaki dom i ponosno voziti svoju rutu ispod božićnog drvca, jednostavno si ne možemo pomoći.

Mickey i Minnie Mouse te Donald Duck krenuli su na putovanje iz snova u magičnu prijestolnicu Djeda Mraza, Laponiju.

Iako trenutno nismo u mogućnosti putovati tako daleko, a ovog Adventa čak možda ni bliže, ipak možemo zamišljati kamo bismo se uputili da su nam omogućena blagdanska putovanja. Tko zna, možda se do tada situacija malo i popravi.

Disney božićni vlakovi dolaze u prepoznatljivoj kombinaciji crvene i zelene boje, s pokojim detaljima drugih nijansi, a uz njih dolazi i daljinski upravljač.

U jednom vlakiću Mickey Mouse ima ulogu vozača, čija glavica viri iz lokomotive, dok najslađi patak Donald Duck vjerno čuva poklone u jednom od vagona.

Drugi vlakić nam donosi motive zaljubljenih mišića, koji u božićnom ruhu izgledaju još šarmantnije. Koji god odabrali, blagdanska atmosfera bit će na vrhuncu. U trećem možemo vidjeti ogromne snježne borove koje Disney ekipa prevozi na neku od božićnih destinacija, kao i zanimljive blagdanske natpise.

Iako su prvenstveno namijenjeni za djecu, sigurni smo da će pronaći put do srca odraslih poklonika Disney likova. Ako je vaš najdraži hobi tijekom blagdana izležavanje pored božićne jelke, ona biste definitivno trebali razmisliti o kupnji ovih dekoracija.

Dok vlakić prolazi tračnicama, vi možete zatvoriti oči, zamisliti najdražu osobu pored sebe i otputovati u svoju zemlju snova. Nadamo se da smo vam ovim simpatičnim vlakićima barem malo popravili dan i uljepšali tmuran tjedan…

Disney express blagdanske vlakove možete pronaći na Amazonu!