FOTO by IMDb

Film

My Name – na Netflix stigao napeti južnokorejski triler!

Viktoria Mikulić 09. studenoga 2021.

Novi triler se polako, ali sigurno penje na Netflixovoj ljestvici među prvih deset….

Pretplatnici Netflixa koji traže nešto za gledanje nakon napete serije “Squid Game” pohrlili su na još jedan južnokorejski triler, “My Name”, koji je debitirao na streaming servisu ovog mjeseca.

Serija se popela među pet najboljih Netflixovih serija u Velikoj Britaniji, govoreći zadivljujuću priču o ženi koja vjeruje zloglasnom gospodaru kriminala i slijedi njegove naredbe koje ukjlučuju rad na tajnom zadatku unutar policijskih snaga.

Pritom se nada otkrivanju okolnosti iza očeve smrti i osveti onome tko je odgovoran, ali šokantna otkrića čekaju je u prvoj sezoni od osam epizoda.

O seriji:

“My Name” je južnokorejska streaming televizijska serija koju je režirala Kim Jin-min, a u kojoj glume Han So-hee, Park Hee-soon i Ahn Bo-hyun. Serija se vrti oko žene koja se pridružuje bandi kako bi osvetila očevu smrt, a zatim odlazi na tajni posao kao policajka.

Na svoj rođendan, Yoon Jiwoo svjedoči iznenadnoj i užasnoj smrti oca. Pakleno sklona osveti pod svaku cijenu, ona kreće u pronalazak njegovog ubojice.

Yoon Ji-woo se pridružuje narko kriminalnoj grupi Dongcheonpa. Choi Moo-jin je šef narko bande. Uz pomoć Choi Moo-jin i kako bi otkrila razlog očeve smrti, Yoon Ji-woo se pridružuje policijskoj upravi i postaje krtica za narko-skupinu. Yoon Ji-woo je raspoređena da radi u jedinici za istraživanje droge u policijskoj upravi. Njezin partner je detektiv Jeon Pil-do.

U nastavku pogledajte trailer:

Iako je tek stigla, serija već sada ima ocjenu 7.9 na IMDb-u tako da ne sumnjamo da je ovo još jedna velika uspješnica.

Zanimljivosti:

Glavna glumica Han So-Hee sama je radila gotovo sve akcijske sekvence. Intenzivno je trenirala tri mjeseca i za ovu ulogu dobila oko 10 kilograma (normalna težina joj je bila oko 47 kilograma, tako da se udebljala više od 20% svoje prijašnje tjelesne težine). Pred kraj snimanja srušila se od iscrpljenosti od toliko akcijskih scena i morala je nakratko biti hospitalizirana.