FOTO by IMDb

Film

My Best Friend’s Wedding – dolazi nam nastavak omiljenog filma?

admin 15. prosinca 2023.

Julia Roberts i Dermot Mulroney su oboje za!

Zvijezda bezvremenske romantične komedije “My Best Friend’s Wedding” rekao je da je spreman snimiti nastavak s Juliom Roberts, i s obzirom na entuzijazam oboje glumaca sve miriše da bi se to i moglo dogoditi.

Foto: IMDb

Film iz 1997. godine prati Julianne Potter koja se miri sa viješću da se njezin najbolji prijatelj Michael O’Neal ženi. Ova vijest za nju predstavlja udarac, naročito jer su se njih dvoje dogovorili da će se vjenčati ako do 28. godine ostanu slobodni.

Foto: IMDb

Jules kreće u sabotažu vjenčanja, ali s vremenom shvaća da su Michael i njegova nevjesta Kimberley srodne duše i da trebaju ostati zajedno.

26 godina nakon ovog filmskog remek djela dvije glavne zvijezde nagovještavaju potencijalni povratak za nastavak filma, barem su tako oboje izjavili u nedavnim odgovorima u raznim emisijama.

Foto: IMDb

Julia Roberts nedavno je upitana koji bi od svojih filmova najradije pretvorila u nastavak. “To je stvarno dobro pitanje kojeg mi do sada nisu nikada postavili. Voljela bih snimiti nastavak filma “My Best Friend’s Wedding” jer me zanima vidjeti kako ide brak Kimmy i Michaela” – izjavila je glumica.

U još jednom intervjuu Julia je nagađala što bi se moglo dogoditi u nastavku te nadodala da vjeruje da će Michael ostati oženjen i vjeran svojoj ženi.

Foto: IMDb

U jednoj emisiji ispostavilo se da je i Mulroney jednako spreman za ponavljanje njihovih likova. “Da, da, ja sam za. Drago mi je čuti da je i Julia Roberts za istu ideju jer ona je osoba s kojom bih mogao snimati bilo kojeg dana, tjedna, godine…” – izjavio je Dermot Mulroney.

Nadamo se da će se kamen zakotrljati i da ćemo uskoro imati više informacija o nastavku ove odlične romantične komedije.