FOTO by Sezane

Moda

Mustard žuta boja kao uvertira u jesenske dane!

Viktoria Mikulić 22. rujna 2021.

Rujan, listopad i studeni, svi ovi mjeseci će biti prošarani senf žutom nijansom...

Paleta žute boje je doista impresivna. Od pastelno žute koja je najzastupljenija u proljeće, kreč žute koja zadivljujuće lijepo pristaje u ljetne dane, pa sve do senf ili mustard žute koju prigrlimo s prvim jesenskim danima, i nosimo do kraja zime…

Žuti tulipani, žuti nokti, žuta odjeća i obuća, pa čak i kosa u žutoj boji izgleda trendi! Dovoljno je još reći da je sunce žute boje, a vjerujemo da nema osobe koja ga ne voli.

Prema kalendaru, sutra službeno ulazimo u jesen, no jesensko razdoblje je zapravo počelo s prvim nižim temperaturama. Svoj ormar ćemo odjenuti u novo ruho i za svaki dan izdvojiti jedan šarmantan look.

Boja bez koje na jesen ne može proći je senf žuta koja se božanstveno slaže s ružičastom, ljubičastom, smaragdno zelenom i smeđom.

Većina robnih marki je u svoje nove kolekcije uvrstila barem jedan komad u mustard žutoj boji, a mnogi brendovi i više njih. Ova je boja sinonim za francuski modni mogul Sezane, stoga ne čudi da je možemo pronaći na hlačama, kombinezonima, remenima, haljinama.

Također, Naf Naf je na svom službenom Instagram profilu objavio zanimljivu košulju u spomenutoj nijansi, koju su iskombinirali uz remen identične boje i mini suknju cvjetnog printa.

Mustard žuta boja daje onaj wow efekt postojećem outfitu. Finalan je touch svakog looka i savršeno se stapa s jesenskim pejzažom, lišćem na gradskom asfaltu i ostalim plodovima jeseni.

Ako ne znate kako kreirati odjevnu kombinaciju koja uključuje ovu boju, nadam se da će vas Instagram objave koje smo pronašli potaknuti na zavodljivu modnu igru. Što još reći nego da nosite mustard žutu boju uzdignute glave i sa stilom!