FOTO by Mango

Moda

Mustard sandale iz Manga prigrlit će sve ljubiteljice žute boje!

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2021.

U senf žutoj boji, stopit će se s proljetnim suncem...

Baš poput bijele, crna je klasik s kojim ne možete pogriješiti. Te su dvije boje apsolutno uvijek aktualne. No, ponekad bismo trebali malo izaći iz okvira, pogledati svijet drugačijim očima i iskoristiti sve što nam se pruža.

Pod time ne mislimo na razne poroke, već da u svoj život unesete razigrane boje koje ne samo da će vam uljepšati svakodnevicu, već ćete i vi drugačije zračiti.

Ako je i vama bilo dosta nošenja tamnih i zagasitih komada, vrijeme je da inspiraciju potražite u onim tonovima koji asociraju na najraskošnije godišnje doba. Jedna boja tu se posebno ističe jer ipak je to boja sunca, onog kojeg smo mjesecima priželjkivali i konačno dočekali.

Čim je ugledamo, žuta nam je sinonim za veselje, pozitivne misli i beskrajnu radost. Jedna žuta nijansa ipak se posebno ističe, a to je mustard ili boja senfa, omiljena jesenska nijansa koja će svoje mjesto pronaći i u proljetnim danima.

Ako i vi želite pogledati malo izvan kutije i umjesto standardnih boja svoj svijet obojiti žućkastom vibrom, onda čekirajte nove sandale iz Manga koje će vaše noge učiniti glavnim adutom.

Toliko jednostavne, a toliko upečatljive – visoka tanka potpetica, remenčići oko gležnja i prednji dio u stilu pletenice, samo su neki od detalja koji ih čine must-have proljetnim cipelama. Za sve koji se još čvrsto drže za zimsku garderobu, ne bi li nas iznenadilo loše vrijeme, možda je stvarno početak ožujka znak da bismo svoj ormar trebali osvježiti ljupkim nijansama, baš poput mustard žute.

Možete ih pronaći OVDJE u veličinama od 35-42 po cijeni od 349,90 kuna.