FOTO by IMDb

Film

„Murder Mistery 2“ – pogledajte trailer za uzbudljivi nastavak!

Daria Lovrić 31. siječnja 2023.

Opet gledamo Jennifer Aniston i Adama Sandlera u glavnim ulogama!

„Murder Mistery“ jedan je od najuspješnijih Netflixovih filmova ikada. U vrlo kratkom periodu pregledalo ga je čak preko 83 milijuna kućanstava s čime je 2019. završio kao Netflixovo najpopularnije izdanje, a slijedi ga „Stranger Things 3“ na drugom mjestu. Vjerujemo da će drugi dio doživjeti jednak uspjeh.

Murder Mistery 2

Netflix je izbacio prvi trailer za “Murder Mystery 2”, vraćajući zvijezde Adama Sandlera i Jennifer Aniston u još jednu uzbudljivu avanturu.

Film „Murder Mistery“ iz 2019. pratio je Spitzeve na odmoru u Europi kada im je namješteno ubojstvo milijardera, što ih je dovelo do epske avanture.

„Murder Mystery 2“ – drugi nastavak popularne komedije stiže na Netflix!

Adam Sandler i Jennifer Aniston ponovit će svoje uloge sretnog bračnog para Nicka i Audrey. Podsjetimo, Nick je njujorški policajac, dok je Audrey frizerka i velika zaljubljenica u misteriozne romane o ubojstvima.

Glumačka postava nastavka „Murder Mistery 2“ uključuje još neke glumce iz prvog nastavka – Adeela Akhtara (Maharajah) i Johna Kanija (pukovnik Ulenga), a pridružit će im se Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Tony Goldwyn, Annie Mumolo i Zurin Villanueva.

U „Murder Mistery 2“, Audrey i Nick vode sada već posrnulu privatnu agenciju za nadzor. Njihov prijatelj Maharaja biva otet na svom vjenčanju, ostavljajući mnoga pitanja otvorena. Audrey i Nick ponovno pokušavaju doznati pravu istinu.

„Murder Mystery 2“ napisao je James Vanderbilt, a režirao Jeremy Garelick čiji redateljski portfelj uključuje mega naslove „The Wedding Ringer“ (2015.), „The Binge“ (2020.) i „Best Worst Weekend Ever“ (2018.). Vanderbiltovi scenariji uključuju naslove poput „Istina“ (2015.), „Rušenje Bijele kuće“ (2013.), „Vrisak V“ (2022.) i nadolazeći „Vrisak VI“ (2023.).

“Murder Mystery 2” izlazi 31. ožujka, a u nastavku pogledajte službeni trailer.