FOTO by Amazon

Dom

Muči vas stvrdnuti maslac? Ne brinite, pronašli smo savršen nož za to

Krešimir Šustić 27. listopada 2020.

Gadget za kuhinju koji će nam jutra učiniti boljima

U našim kuhinjama postoje neke namirnice koje na svakodnevnoj bazi volimo uvrštavati u razna jela kako bi bila ukusnija i dobila poseban i božanstven okus.

Jedna od takvih je i maslac, koji baš poput slanine, sve čini nekako boljim i sočnijim, pogotovo ako ga koristimo u normalnim količinama koje ne štete našem zdravlju.

Osim što ga dodajemo u razna jela, često ga znamo samostalno namazati na kruh u kombinaciji s domaćim džemom od šljiva ili slatkim medom kako bi slasno započeli naš dan.

S obzirom na to da ga skladištimo u hladnjaku, često se znamo susresti s time da je stvrdnut i jednostavno ga nismo u mogućnosti lijepo premazati po kruhu.

Kako bi se riješili spomenutog problema, bacili smo se u potragu za savršenim nožem koji će nam omogućiti da jutro započnemo bez muke i neometano uživamo u najbitnijem obroku u danu.

Nož, prikladno nazvan SpreadTHAT je namijenjen držanju na dlanu, a naprava na kraju alata uzima toplinu s vašeg dlana i prebacuje je na nož koji pomaže u širenju i rezanju maslaca.

Sva korištena toplina dolazi iz vaše ruke, tako da je nož i dalje potpuno siguran u perilici posuđa i ne treba ga priključiti na struju.

Došlo je vrijeme da si skratimo muke i olakšamo život, stoga naručite svoj primjerak klikom na LINK po cijeni od 29,27$.