Bizar

MSCHF proizveo nešto što možete obuti od naprijed i od iza

admin 23. ožujka 2023.

Tenisice ili mule... izbor je na vama!

Brend MSCHF u kratko je vrijeme postao poznato ime, a sve zahvaljujući neobičnim kreacijama koje su na tankoj granici stvarnosti i nerealnog.

Već smo pisali o MSCHF visokim crvenim čizmama u “Toon force” izdanju i MSCHF Super Mario cipelicama, a sada dolazi još jedan u nizu proizvoda koji će vas izuti iz cipela.

Riječ je o nesvrstanom tipu obuće koji će, unatoč svom nakaradnom izgledu, privući pozornost svima koji su skloni praktičnosti. Ovaj unikat nudi vam mogućnost da ujutro iz kuće izađete u tenisicama, a vratite se u mulama i to sa samo jednim parom obuće, u našim krajevima poznatijim kao 2u1.

Specifične po tome što ih možete obuti s obje stane, ovisno o želji da li želite udobnost tenisice ili lakoću i prozračnost mula, ovaj MSCHF BWD model već je privukao pažnju i još jednom odradio odličnu marketinšku strategiju u promociji brenda.

Sada smo vas barem pripremili da, ako ih ikad vidite na ulici, ne mislite da se radi o optičkoj iluziji ili nekakvoj zezanciji. Sada znate da ovaj par obuće postoji i spremni ste na sve.

Bilo bi u redu ispoštovati i one koji vide praktičnost ovog modela te ih informirati da će model biti dostupan u prodaji od 11. travnja na službenim MSCHF stranicama.