FOTO by unique-vintage.com

Moda

Mršavice ili plus size? Nebitno! Vintage badići za svaku građu!

Mia Vodopija 07. srpnja 2021.

Prava poslastica za sve ljubiteljice retro prizvuka...

Ako postoji jedna stvar koja se u svijetu mode mijenja na bolje, to je uključivanje plus size veličina. Sve žene su lijepe na svoj način i zaslužuju puno opcija odabira odjeće po želji.

Za uživanje u novim komadima odjeće i modnih dodataka, ne morate više imati isklesano tijelo – bitno je prihvatiti sebe i uz pokoji nedostatak jer na kraju krajeva, svi ih imamo.

Ove sezone ćemo uživati u dvodijelnim kupaćim kostimima retro prizvuka! S obzirom na to da je retro stil uvijek u modi i da sve influencerice lude za tim vintage komadima, možemo zaključiti da je to vodeći trend ljeta.

Najprije su se pojavili u dizajnerskim kolekcijama, a ubrzo nakon toga osvojili su i high street ponudu.

Ovi vinage dvodijelni kupaći kostimi vraćaju nas u neko glamurozno doba, u vrijeme kada su žene ponosno pokazivale obline u jednobojnim ili šarenim modelima s naglašenim košaricama i donjim dijelom koji je dodatno isticao struk.

Prisjetimo se samo da su fotografije starih hollywoodskih zvijezda, poput Marilyn Monroe u vintage kupaćim kostimima česta inspiracija brojnim modnim kućama kada kreiraju svoje ljetne kolekcije…

Iako je danas teže pronaći takav kroj badića u ponudi poznatih dućana, uz ove modele u galeriji lako ćete postići glamurozan prizvuk svoje ljetne kombinacije za plažu.

Iako je lijepo i zabavno čitati o modi i trendovima, važno je upamtiti da je vaše tijelo samo jedno i da je ono uvijek “beach ready”.