FOTO by Calzedonia

Moda

Mrežaste čarape vraćaju se na velika vrata!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2022.

Chiara Ferragni zapalila Instagram u ovim trendi hulahopkama!

Posljednjih sezona najviše smo nosili najlonke s motivima točkastog uzorka, cvjetnog printa kao i srca, zvjezdica, stihova pa čak i horoskopskih znakova.

Svaki od ovih modela poseban je na svoj način i često su upravo hulahopke određivale smjer naše odjevne kombinacije. Uz njih možete odjenuti i najobičniju pletenu haljinu, a da pritom ne morate brinuti hoće li vaš outfit izgledati jednolično – NEĆE.

Calzedonia definitivno prednjači u ponudi stylish hulahopki, a ovog puta predstavljamo jedne koje su nekoć žarile i palile modnom scenom, a sada se vraćaju na velika vrata.

U kampanji s prekrasnom Chiarom Ferragni, predstavili su novi model i prikazali ga u sasvim drugačijem svjetlu. Mrežaste čarape smo nekoć nosili za večernje izlaske i partyje, a danas ih možemo zamisliti uz svakodnevni look.

Lijepa Chiara ih je na Milano Fashion Week iskombinirala uz ružičaste salonke, bež mini suknju floralnog printa, narančasti top i nježno rozu košulju. Čini se nespojivo? Pogledajte i uvjerite se sami koliko ovo dobro izgleda. 

Mrežaste hulahopke upotpunjuju svečanu odjevnu kombinaciju, a možete ih nositi i za posao, po mogućnosti ispod 3/4 hlača koje suptilno pokazuju gležanj. Izgledaju veoma atraktivno, a istodobno profinjeno.

Ako i vi želite osigurati svoj primjerak mrežastih čarapa, posjetite Calzedonia stranicu i odaberite jedan od aktualnih modela. Naš prijedlog su crne jer su upečatljivije i imaju veću mrežicu, ali i one u boji kože će jednako lijepo pristajati uz mnoštvo proljetnih kombinacija.