FOTO by Dedoles

Moda

Motivacija za vježbanje dolazi u obliku veselih tajica i sportskih grudnjaka

admin 15. siječnja 2021.

Siječanj je rezerviran za vraćanje u formu!

Iako je prosinac tradicionalno rezerviran za uživanje u finoj klopici i obilju kalorija na kraju mjeseca podvlačimo crtu i kreiramo popis novogodišnjih odluka. Većina popisa sadrži odmak od groznih navika koje smo prakticirali u protekloj godini, ali sigurni smo da se unutar svakog popisa nalazi i stavka – vraćanje u formu i njegovanje zdravog načina života.

S obzirom da nismo u mogućnosti uživati sve blagodati fitness klubova, ovog ćemo siječnja morati tražiti alternativne načine vježbanja i motivacije kako bismo svoje tijelo vratili u formu nakon blagdana koje smo proveli u horizontali u društvu beskorisnih kalorija.

Svi znamo da je svaki početak težak, ali kvalitetna motivacija pomoći će nam da probijemo led i krenemo u ostvarivanje postavljenih ciljeva. Motivacija dolazi u raznim oblicima, a jedna od njih može biti i novi veseli outfit za vježbanje koji će vas potaknuti na siječanjsku akciju.

Vesele boje kao najbolji motivator

Znanstveno je dokazano da su boje odličan motivator i da uvelike utječu na našu produktivnost. Obojite život po svom ukusu i neka vam magična terapija bojama bude polazna točka u pripremi za vraćanje u formu. Opremite se outfitom čije će vesele boje biti “triger” za uspješan početak vježbanja i vraćanje u formu koju svi priželjkujemo.

Dedoles vesele tajice i veseli sportski grudnjaci

Potraga za veselim i razigranim motivima koji će krasiti vaš outfit za vježbanje nije dugo trajala jer znamo da unutar Dedoles ponude možemo pronaći upravo to.

Unutar ponude Dedoles veselih tajica pronašli smo boje i motive koje će vas motivirati da napravite koji trbušnjak više ili otrčite kilometar dalje od predviđenog. Originalne sportske, šarene, pamučne tajice savršeno se prilagođavaju linijama tijela te ćete se u njima cijelo vrijeme osjećati ugodni i spremni za još.

Ako želite odagnati zimsko sivilo i unijeti dašak proljeća u tmurne dane, predlažemo modele s cvjetnim uzorkom koji su toliko efektne da ih osim za vježbanje, možete nositi za španciranje gradom u kombinaciji s oversized puloverom, kao i na prvu kavu s vašom BFF.

Uz standardne leopard i zmijski uzorak, Dedoles tajice krase i motivi mačkica, vuka i mističnog jelena, koje će zasigurno odabrati svi ljubitelji animal printa.

Nadalje, one koje su nas se posebno dojmile dolaze s ilustracijama cartoon likova iz Looney Tunes serijala. Silvestar, Čiči, Zekoslav Mrkva i Patak Darko na najveseliji način upotpunjuju ove novitete.

Točkice, pruge i krugovi samo su neki od popratnih detalja, a za sve koji su ipak najvjerniji klasici, unutar novog asortimana mogu se pronaći i najjednostavniji modeli. 

Prelistajte galeriju unutar koje smo postavili naše favorite od kojih će barem jedan biti i vaš favorit kao početna motivacija.

Osim veselih tajica unutar Dedoles ponude možete pronaći i vesele Dedoles sportske grudnjake te tako zaokružiti svoj outfit.

Neke od modela možete kombinirati s tajicama istih uzoraka, poput sportskog grudnjaka s printom Veselih mački. Tu su još i motivi horoskopshih znakova, leptira u letu te oni s detaljem točkica u boji lavande.

Mnoštvo uzoraka neće vam samo olakšati odabir najbolje kombinacije, već će vas nagnati da još više radite na svojim bicepsima.

Unutar galerije čekirajte naše favorite.

Osim veselih boja i kvalitetnih materijala, na službenoj Dedoles stranici pronaći ćete i odlične popuste koji će biti dodatan motiv za uspješan početak.

Nadamo se da ste pronašli svoj savršeni outfit za vježbanje kojim ćete se vratiti u formu te tako prekrižiti barem jednu postavljenu novogodišnju odluku. 

Posjetite Dedoles web trgovinu i pronađite svoje favorite, a za još više inspiracije posjetite i društvene mreže Facebook i Instagram.

#motivacijska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Dedoles uskoro vas darujemo s dva para veselih tajica kao dodatnu motivaciju za početak vježbanja. Za više informacija pratite nas na našoj Facebook stranici.