FOTO by vivre.hr

Dekor

Motiv Snoopyja ukrasio set od 6 keramičkih šalica!

Viktoria Šafranić 22. travnja 2021.

Šalice u proljetnom ruhu za sve kavoljupce!

Šalice su neizostavan dio svakog kućanstva. Iako ih koristimo u nešto manjoj mjeri nego čaše, posebno smo temeljiti prilikom njihove kupnje i spremni smo izdvojiti više novaca za iste.

Koji je razlog? Vodu, tekućinu bez koje je život nezamisliv najčešće pijemo iz čaše, baš kao i sokove, no napitak koji je mnogima glavni afrodizijak – kavu, serviramo u šalice. Upravo je kava mnogima najbitnije piće jer s njome započinjemo dan.

Osim toga, daje nam energiju i elana te motivaciju da što bolje odradimo zadatke koji su pred nama. Također, uz kavu nas asociraju i svi oni trenuci popodnevnog opuštanja na terasi ili u dnevnom boravku.

Nadalje, sva naša ležerna druženja s dragim osobama najčešće započinju s rečenicom ‘Idemo na kavu’, čak iako na kraju odaberemo nešto drugo, kava je poticaj da se okupimo.

Nadamo se da smo vam barem malo približili poantu kave, a ujedno i važnost šalica. Na online trgovini vivre.hr pronašli smo set od 6 keramičkih šalica koje krasi ilustracija Snoopyja u raznim varijantama. Svaka šalica dolazi u drugoj boji tako da ne bi bilo zabune ‘čija je čija’.

Iako je najvažnije da je kava ukusna, još nam više razvedri dana kada je šalica iz koje je pijemo simpatičnog dizajna, a fiktivni lik psića čine je upravo takvom – ljupkom. Ove šalice možete koristiti svakodnevno i svakom ukućanu dodijeliti jednu nijansu, ili ih čuvati samo za posebne goste.

Naravno, iz njih možete piti i sve druge tople napitke, no mislimo da će najviše poslužiti za dnevnu dozu kofeina.

Ovaj božanstveni set trenutno je na sniženju i njegova cijena iznosi 324,90 kuna. Ako smatrate da bi vam Snoopy dekor uljepšao proljetne dane, naručiti ih možete putem LINKA.