FOTO by Moschino

Moda

Moschino salonke prava su modna poslastica u mjesecu zaljubljenih!

Viktoria Mikulić 09. siječnja 2024.

Svakoj ženi trebaju nove cipele za Valentinovo!

Svaka fashionistica bi u svom ormaru trebala posjedovati barem jedne crne cipele koje su sinonim za eleganciju i koje se s lakoćom uklapaju u svaki look. Crne cipele odlična su investicija jer ne izlaze iz mode i kada god ne znate što odjenuti, one su najbolja opcija.

No ponekad ne želimo klasične cipele već one koje će se istaknuti u masi, one koje su rezervirane za neke posebne prigode. Jedna od takvih nam uskoro kuca na vrata, a to je Valentinovo. Iako je riječ o jednom danu, cijela veljača je u znaku zaljubljenih, stoga je model obuće koji smo upravo pronašli idealan za nošenje kada god vam se prohtije u nadolazećem mjesecu.

Riječ je o crnim salonkama s potpisom Moschina. Ovaj svjetski poznati brend često nas šarmira, ali i šokira modnim novitetima i ponekad bismo njihove kolekcije mogli nazvati ironičnima, dok nas s druge strane oduševljavaju idejama i kreativnošću.

Cipele koje smo upikirali dolaze od nappa kože sa stiletto petom od 10 centimetara i crvenim detaljem u obliku srca. Vrlo su efektne, a istodobno jednostavne, stoga ne čudi što su naša nova modna opsesija.

Ako i vi želite zablistati na Valentinovo i smatrate da se trebate nagraditi povodom istog, pripremite se na cijenu oko koje biste mogli razmisliti dvaput.

Ista iznosi 650 eura, no sigurni smo da ćete ih moći nositi svakog Valentinova. Na LINKU saznajte sve detalje o ovim chic salonkama.