FOTO by Moschino

Moda

Moschino kroasan torba – toliko slatka da bismo ju pojeli

Mia Vodopija 21. prosinca 2021.

Priznajte da ste ogladnjeli!

Ako ste gledali Netflixovu seriju Emily in Paris i čeznuli za njezinim životom i stilom, vašim mukama je došao kraj! Zahvaljujući Moschinu, možete izgledati kao dio stereotipne ‘Amerikanke u Parizu’.

Uzimajući inspiraciju iz Francuske revolucije i Marie Antoinette, Jeremy Scott poslao je modele niz pistu u tradicionalnim steznicima na vezanje sa širokim suknjama s podstavom na bokovima. Modeli su nosili kroasan torbe.

On je kreativni direktor modne kuće Moschino i jedini vlasnik istoimene etikete. Otkad je 1997. pokrenuo svoj brend u Parizu, Scott je izgradio reputaciju “najnepoštovanijeg dizajnera pop kulture” i “posljednjeg pobunjenika mode”.

Clutch torba, koja je prikaz kroasana – favorita slastičarnica i pekarnica diljem svijeta, može se naručiti za 1240 dolara na Moschino službenoj stranici.

Ako želite postići izgled kao da ste upravo došli iz vaše omiljene pekarnice i sada šetate obalom Seine, ova kroasan torba je prava stvar za vas.

Torba dolazi sa zlatnim lancem i zatvaračem na magnet, kao i pozlaćenim detaljem Moschino Label Made In Heaven.

Zlatna Moschino naljepnica nanesena na prednjoj strani, tako da bi svi vidjeli da ste baš vi fanovi zanimljivog Scottovog dizajna.

Neovisno o tome bismo li nosili ovu torbu kao pravi modni dodatak ili ju ironično pokazivali na ulicama Zagreba, jedno je sigurno – zaželjeli smo se toplih kroasana!