FOTO by Moschino

Bizar

Moschino crvene štikle na napuhavanje s pumpicom za zrak

admin 17. svibnja 2023.

Za samo 595 eura imate savršenu cipelu za plažu

Iako kiša lijeva kao da ulazimo u jesenske dane, vjerovali ili ne, kroz nekoliko ćemo tjedana punom parom planirati gdje provesti ljeto i na kojoj lokaciji uživati u svim blagodatima plaže i mora.

Kada krene planiranje kreće i kupovina svega što nam treba, a uz novi kupaći kostim, naočale i torbicu za plažu, ne zaboravite čekirati novi par obuće s potpisom Moschino – stvorene za plažu!

Naravno, nisu na napuhavanje, ali tu je pumpica koja odaje dojam kao da ih možete napuhati, ispuhati i spremiti u torbu.

Naravno, ironično ih predstavljamo kao obuća za plažu jer su se iz kreativnog odjela popularnog brenda odlučili ovaj par oplemeniti ventilom za zrak na napuhavanje koji viđamo na luftićima, rukavicama i ostalim ljetnim rekvizitima.

Moschino cipele na napuhavanje
Foto: Moschino

Ovaj par dolazi u upečatljivo crvenoj boji s nešto debljom potpeticom koja će odlično odgovoriti svim izazovima kamenčića na plaži. Čak i na najsurovijim plažama, vi ćete sigurno koračati među kamenčićima svih dimenzija.

Moschino cipele na napuhavanje
Foto: Moschino

Čak i ako vam crvena nije omiljena boja, ne brinite, ovaj model možete pronaći i u jednako jarkoj žutoj boji, tako da kombiniranje outfita ne bi trebao predstavljati problem.

Moschino cipele na napuhavanje
Foto: Moschino

Naravno, ovaj model dolazi i sa svojom paprenom cijenom od 595 eura stoga krenite šparati i razbijati kasice prasice kako biste osigurali svoj omiljeni ovoljetni model.