FOTO by Instagram @busrayurtgul

Odjeća

Mornarsko plava i prugice su i ovog ljeta IN!

Una Lora Banjac 11. srpnja 2024.

Nikad nam neće dosaditi...

Ljeto je doba godine koje usko povezujemo s plažom, morem i plavom bojom, stoga ne čudi da je upravo mornarsko plava hit boja svake ljetne sezone.

Mornari su nekoć davno nosili majice s popularnim modrim prugama te su se one upravo iz tog razloga uvukle pod kožu brojnih fashionistica koje još od davnina furaju najpopularniji ljetni uzorak.

Popularne prugice možemo vidjeti u mnogobrojnim varijantama – od tankih do debljih, vodoravnih do okomitih, na plavim ili bijelim podlogama, ma zapravo, obožavamo ih u svim mogućim kombinacijama!

Mango

Ako ste i vi zaljubljenica u vječni ljetni odjevni simbol, onda smo u Mangu pronašli pravu poslasticu za vaš modni ukus.

Midi prugasta haljina otvorenih ramena idealna je morska suputnica jer je izrađena od 100 % ugodnog i laganog pamuka. Ravnog je dizajna te je ukrašena decentnim mašnama na ramenima.

Mango

Mi bismo ovakvu haljinu nosili kroz čitavu ljetnu sezonu jer se lako uklapa u različite prigode. Za ljetnu zabavu bi ju stopili s elegantnim bijelim sandalama, mini torbicom i upečatljivim naušnicama, a za nešto ležerniji look odabrali bi bijele tenisice, balerinke ili niske sandale.

Ova je prekrasna haljina trenutačno na sniženju te se može kupiti u Mango trgovini ili naručiti putem Mango službene stranice po cijeni od 39,99 EUR.