FOTO by Green Philosophy Co.

Dekor

Moonstone sukulenti – jastuci u pastelnim bojama su must have dekor

Daria Lovrić 22. srpnja 2022.

Udobni, prekrasni i zanimljivi – svaki će dom učiniti cozy oazom...

Ugodan i lijepo uređen dom danas je jedan od glavnih prioriteta. U svom prostru želimo se osjećati kao u vlastitoj oazi i upravo zato sve više pažnje posvećujemo uređenju doma i sitnim detaljima. Postoje razni stilovi uređenja interijera i logično je da svatko izgled svog doma prilagođava vlastitom ukusu.

Moonstone sukulenti – jastuci
Moonstone sukulenti – jastuci

Nakon određenog perioda javlja se želja za promjenom, međutim to možemo napraviti dodavanjem detalja, bez da mijenjamo cjelokupan stil.

S malim budžetom promjenu možemo postići pomoću dekoracija i ukrasa. Cvijeće i sukulenti će dodatno unijeti čar i osvježiti prostor, međutim zahtijevaju nešto više pažnje.

Moonstone sukulenti – jastuci 2
Moonstone sukulenti – jastuci

Ako niste talent za održavanje cvijeća, ovi sukulenti – jastuci prava su stvar za vas!

Moonstone sukulenti – jastuci 3
Moonstone sukulenti – jastuci

Dobra vijest je da ne morate biti maheri u uzgajanju cvijeća niti vrhunski botaničari kako bi uljepšali vaš dom. Surfajući bespućima interneta pronašli smo neodoljive jastuke – sukulente koji će u vaš dom unijeti dašak „prirode“, savršeno će se uklopiti u svaki ambijent i oplemeniti vaš omiljeni kutak u kući.

Moonstone sukulenti – jastuci 4
Moonstone sukulenti – jastuci

Ručno rađeni jastučići u obliku sukulenata iz Moonstone kolekcije dolaze u trendy pastelnim nijansama – nježnoj ružičastoj, baby plavoj, boji lavande, mint zelenoj i nježnoj sivoj.

Moonstone sukulenti – jastuci 5
Moonstone sukulenti – jastuci

Šarmantne baršunaste jastuke pozicionirajte na svoje omiljeno mjesto u kući i uživajte u udobnosti, ali i izgledu svog doma.

Moonstone sukulenti – jastuci 6
Moonstone sukulenti – jastuci

Mi već imamo nekoliko ideja i mislimo da bi se savršeno uklopite u vrtni dekor za potpuni zen!

Moonstone sukulenti – jastuci 7
Moonstone sukulenti – jastuci

Odlična je vijest da je dostava za Hrvatsku trenutno besplatna stoga naručite svoje primjerke preko Green Philosophy Co. web trgovine po cijeni od $49.