FOTO by Farfetch

Moda

Moo moo! Biste li nosile ove slingbacksice s kravljim uzorkom?

Mia Vodopija 07. siječnja 2022.

Hoćete li u ovoj novoj godini zbilja promjeniti stil?

Ovo možda nije potpuno otkriće, ali slingbacksice su idealna cipela tijekom cijele godine (možete ih nositi i zimi ako ne planirate previše hodati vani).

Ima nešto u slingbacksicama što nas posebno privlači… možda njihova jednostavnost, šarenilo ili elegancija. U svakom slučaju, mi ih se ne možemo zasititi. Dovoljno su sofisticirane za poslovne prilike, za sve poslovne potrebe, a i fantastične su za svakodnevne opcije. Ukratko, kako god ih namjeravate nositi, par slingbacksica je klasičan.

No, kao i sve dobre stvari u vašem ormaru, klasika ne bi trebao biti eufemizam za dosadu! Tko kaže da morate nositi monokromatsku obuću ili spojiti crne cipele s torbicom iste boje? Ako postoji nešto što nam se najviše sviđa u svakom novom početku, a pogotovo u novogodišnjem, to je mogućnost promjene.

Zašto ne bismo promijenili malo stil i nosili nešto što se prije nismo usudili? Na primjer, biste li se usudili furati ove smeđo-bijele CamperLab slingbacksice s Farfetcha po sniženoj cijeni za 210 €?

Moramo priznati da u pomalo neobične i da malo podsjećaju na kopito, ali ako želite par cipela u kojima će vas definitivno svi zamijetiti, ovo ‘kravlje ludilo’ bi bilo pravi izbor.

Za one koji još nisu čuli za ovaj kreativni i ležerni brend, vrijeme je da se upoznate s njime. Više od 40 godina ova španjolska marka obuće teži stvaranju opuštenog, ali profinjenog stila, prelazeći granice izazovnim novim konceptima. Potičući vodeće dizajnere iz svijeta umjetnosti i mode, CamperLab je fan eksperimentalnog dizajna.

Nova godina, novi vi – postanite i vi fanovi modnih eksperimenata kupnjom ovih slingbacksica putem linka… ako se usudite.