FOTO by Instagram @Monkey_Stick

Dom

Monkey Stick – predstavljamo vam najfleksibilniji selfie stick!

admin 04. veljače 2021.

Baš poput repa majmuna, ovaj gadget se prilagođava svim površinama

Rep je zadnji dio tijela kod kičmenjaka i obavlja za mnoge životinje vrlo korisne funkcije poput održavanja ravnoteže ili pomoći pri penjanju ili skakanju.

Vješti majmuni usavršili su upravljanje svojim repom da se poput priljepaka lijepe za svaku granu i nemoguće je zamisliti da koji od njih izgubi kontrolu i padne.

Vodeći se tom spoznajom iz Njemačke nam dolazi revolucija u sferi selfie stick štapova bez kojih je putovanje ili odlazak na koncert nezamisliv.

Monkey Stick predstavljen je kao najfleksibilniji selfie štap na svijetu, a njegov dizajn garantira da će vaš mobitel biti siguran i na najvećim visinama.

Baš poput repa majmuna, ovaj se selfie stick vješto omotava oko bilo koje površine, a osim funkcionalnosti, dizajn je pravi pogodak.

Uz njega dolazi mini daljinski za upravljanje koji ima dovoljno funkcija da iz pristojne udaljenosti kontrolirate svoj Monkey Stick.

Dolazi u nekoliko varijanti i boja, a cijena mu se kreće već o 23 eura, ovisno o dodatnim preferencijama.

Pronašli smo ga unutar Monkey Stick web trgovine, a na vama je da odlučite želite li simpatičnu revoluciji selfie stick fotografiranja.