FOTO by moemax.hr

Dom

Mömax drvena vrtna klupa prava je oaza čiste uživancije!

Antonija Andabak 25. travnja 2021.

Idealno mjesto za ispijanje kavice i koktela u društvu!

Užurban tempo života ali i značajne promjene koje su promijenile način života mnogih ljudi, potreba za mirom i opuštanjem veća je no ikada prije.

I dok jedni posežu za sitnim užicima poput ukusne hrane, lagane šetnje, druženja s prijateljima, drugi će uložiti određenu svotu novca kako bi svaki sunčani dan započeli u svojoj oazi uživancije! Tu istu oazu postići ćete uz Mömax vrtnu klupu!

Drvena klupa koja izgleda kao “love seats” kakve poznajemo iz kina, prostrano je mjesto na kojem možete uživati sami, čitajući omiljenu knjigu, slušajući glazbu i ispijajući prvu jutarnju kavicu.

Isto tako, savršeno je mjesto za parove koji pod dekicom ispod zvjezdanog neba uživaju u trenucima nježnosti, a nikako ne treba niti propustiti primijetiti kako ćete na drvenoj vrtnoj klupi ugostiti svoje prijatelje i uživati u home made koktelima i ukusnim ljetnim zalogajčićima!

Drvena klupa vrijedi svake lipe jer se također može modificirati iz klasičnog drvenog dvosjeda u ležaj po želji, a dovoljno je spustiti onu stranu naslona kojom ćete postići više prostora u ležećem položaju ili jednostavno napraviti više sjedećih mjesta za svoje goste!

Ovu je drvenu klupu lako zamisliti na terasi među cvijećem, u prostranom vrtu ili balkonu, a dolazi u kompletu s jastukom za sjedenje i jastučićima za naslon u dusty rose nijansi.

Cijena ovog fenomenalnog vrtnog namještaja iznosi 1290,00 kuna i nedavno je snižena s početnih 1590,00 kn što čini savršenu priliku za kupovinu! Naručite svoj primjerak OVDJE!