FOTO by Instagram @ivana_vida

Poznati

“Moja sreća se mjeri širinom tvoga osmijeha!” David Vida proslavio 8. rođendan!

Viktoria Mikulić 07. rujna 2023.

Ponosna mama jutros je objavila fotografije s rođendana...

Hrvatska nacija, ali i cijeli svijet dobro su upoznati s jednim malenim plavokosim dječačićem koji je na 2018. godine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji bosonog utrčao na teren. Ova je slika nebrojeno puta obišla svijet i ne čudi što je, baš poput fotografije na kojoj Vrsaljko leži na travnjaku na hrvatskoj zastavi, izazvala enormne emocije.

Ivana Vida na svom je Instagram profilu podijelila fotografije sina Davida povodom njegovog rođendana gdje šarmantno pozira s tortom grčkog kluba A.E.K. Atena za koji igra njegov tata Domagoj, dok se na drugoj slici nalaze i njegovi roditelji. Maleni David danas slavi osmi rođendan, a svoju veliku proslavu imao je jučer.

Photo by: Instagram @ivana_vida

Također je napisala dirljivu objavu: “Ljubavi mamina, od kada si se rodio moja sreća se mjeri širinom tvoga osmijeha, a radost ljepotom tvoga srca. Ti si duša moje duše, iskra mog života i ljubav koja će vječno trajati. Sretan rođendan živote .”

Photo by: Instagram @ivana_vida

Davidova ljubav prema nogometu nas nimalo ne iznenađuje s obzirom na to da mu je nogomet „u krvi“. Možda i David krene tatinim stopama, pa ćemo ga jednog dana gledati u redovima naše reprezentacije. 

Pridružujemo se čestitkama i ovom već velikom dječaku želimo sve najljepše povodom rođendana!