FOTO by Mohito

Moda

Mohito top breskvaste nijanse favorit je za ljetne dane!

Viktoria Mikulić 26. travnja 2022.

Već ga zamišljamo na nekom rooftop partyju…

Do ljeta nas dijeli nešto manje od dva mjeseca, no čim se vremenska prognoza približi broju 20, mi smo odmah spremni osvježiti ormar ljetnom garderobom.

Svjesni smo da je vrijeme varljivo i da ćemo se još malo morati strpjeti, no to nije razlog da već sada ne zapikiramo omiljene ljetne komade. Za početak, trebaju nam jedne otvorene sandale u nekoj fancy boji poput neon roze ili zelene, zatim obavezno moramo nabaviti jednu cvjetnu haljinu, kao i chic kupaći kostim te pareo za odlazak na plažu. Tu su i neizostavne japanke kao i bijeli T-shirt.

A što odjenuti za večernje izlaske? Vrlo jednostavno…Crop top koji će biti elegantan i udoban, po mogućnosti u nekoj ljetnoj boji. Peachy nijansa nas nikada nije iznevjerila jer je istodobno nježna i upečatljiva.

Breskve više nisu samo naše najdraže ljetno voće, već i omiljen ton naših ljetnih odjevnih predmeta. U Mohitu smo pronašli top koji je rezerviran za rooftop partyje, a idealno će se uklopiti uz mini suknju, vruće traper hlačice ili klasične bijele hlače.

Dok je na jednom ramenu klasična naramenica, drugo rame prekriveno je volanima. Njegova cijena iznosi 179,90 kuna, a pronaći ga možete na linku ili u Mohito trgovinama.