FOTO by Mohito

Moda

Mohito točkaste bluze tandem su uz ležeran jeans!

Viktoria Mikulić 06. svibnja 2022.

Svijetli traper i vintage bluze neodoljiv su proljetni spoj!

Ako smijete na posao nositi traperice, blagoslovljeni ste. Mi u modnom svijetu imamo tu privilegiju da ih nosimo kada god poželimo, no mnoga poduzeća ne dopuštaju jeans jer se smatra casual odijevanjem. Iako je riječ o ležernijem komadu, traperice itekako mogu izgledati elegantno, uz profinjenu obuću i neku stylish bluzu.

U kombinacijama koje smo pronašli, rijetko koji poslodavac bi vam zabranio nositi traperice. U Mohitu su se pojavile dvije bluze točkastog uzorka koji daje romantičnu i vintage notu svakom looku, posebice u crno-bijelom izdanju.

Modeli ih nose uz svjetliji jeans, a mi se ne možemo odlučiti koja nam je kombinacija ljepša. Uz sandale na blok petu, ne vidimo razlog zašto ih ne biste odjenuli na posao, ali i tijekom slobodnog vremena dok ispijate gin s najboljom prijateljicom, shoppingirate ili špancirate gradom, kao i za večeru s jačom polovicom.

Jedna bluza dolazi s gumbićima i kratkim rukavima, dok druga otkriva ramena i kopča se oko vrata. Koju god odabrali, uz njih možete spajati mnoštvo proljetnih komada, za dnevne i večernje prilike.

Bluze su napravljene od viskoze, a njihova cijena iznosi 179,90 kuna. Model bez rukava možete pronaći OVDJE, dok vas bluza s kratkim rukavima očekuje na LINKU!