FOTO by Mohito

Odjeća

Mohito svečane haljine su kao stvorene za sezonu vjenčanja

Una Lora Banjac 24. svibnja 2024.

Izdvojili smo 10 idealnih outfita!

Sezona vjenčanja je otvorena, a mi smo već odavno u potrazi za savršenom haljinom, štiklama i modnim dodacima. Ako ste u istom ‘problemu’ kao i mi, vrlo vjerojatno vam možemo pomoći.

Naime, u Mohito trgovini smo pronašli čak 10 haljina koje su kao stvorene za vjenčanja i slične svečanosti u toplijem dijelu godine.

Bilo da ste ljubiteljica midi haljina, maksi, onih na jedno rame ili onih s visokim ovratnikom – imamo model za svaki ukus!

Naše favorite donosimo vam u nastavku…

Midi haljine na jedno rame i bez rukava

Ovakve haljine pružaju pravu dozu elegancije i ženstvenosti, a njihove zanimljive pastelne boje su kao stvorene za ovo doba godine. Ove se krasotice izvrsno slažu s cipelama na visoku petu i podignutom kosom tako da gola ramena dođu do izražaja!

34,99 EUR
34,99 EUR
34,99 EUR
29,99 EUR
34,99 EUR

Midi haljine kratkih rukava

Ove dvije haljine su savršene ako želimo pokriti naše nadlaktice. Prekrasna pastelno zelena i svjetlucava bež su kao stvorene za gostovanje na vjenčanju dok ih elegantan i strukirani kroj čini iznimno ženstvenima.

34,99 EUR
39,99 EUR

Maksi haljine

Ako ipak želite izgledati popu prave dame, onda su maksi haljine ono što tražite. Naš apsolutni favorit je maksi crvena haljina tankih naramenica s crvenom ružom, dok je petrolej zelena mesh krasotica s otvorenim ramenom savršena za ljubiteljice pastelnih nijansi.

39,99 EUR
34,99 EUR

U ovaj trio dodali bi i maksi haljinu s halter ovratnikom i otvorenim leđima kao pravi primjerak idealne crne haljine koja se svakako može nositi i na druge događaje, a ne samo na svečanosti.

34,99 EUR

Ako ste među ovim divnim haljinama uočili svog favorita, svakako ih potražite u Mohito trgovinama ili na Mohito službenoj stranici.