FOTO by Mohito

Moda

Mohito slingbacksice u 4 očaravajuće boje proljetni su must-have

Krešimir Šustić 25. ožujka 2020.

Svaka noga poželjet će provoditi dane u njima

Nema nam dražeg osjećaja od onoga kada hodamo gradom, a sunce svojom toplinom grije naš obraz. Iako je trenutno snježno i hladno vrijeme, sama pomisao da uskoro uskačemo u lagane komade stvara nam osjećaj sreće.

Sandale na blok petu u magične 4 boje na vezanje pravi su HIT

Dok čekamo bolje dane ništa nas ne sprječava da listamo trendove koje ćemo rado furati ove sezone. Šarene boje i lepršavi materijali već su naveliko ušli u trgovine diljem Lijepe naše i čekaju na ponosne vlasnice. Potreba za otvorenim modelima obuće sve je veća i jedva čekamo skinuti čarape i nogama priuštiti da dišu.

Pretraživajući novitete naišli smo na jedan HIT komad koji nas je očarao još u 50-im godinama prošlog stoljeća. Prateći brojne trendseterice možemo sa sigurnošću reći da su jedan od dražih izbora zaljubljenica u modu. Mohito je lansirao slingbacksice napravljene od brušene kože u četiri očaravajuće boje.

Ovaj neodoljivi retro komad vraća nam vintage stil i izvrsno se uklapa u moderno doba. Boja slonovače, jorgovana, aquamarine plava i maslačak žuta pravi su pogodak koji viđamo na mnogim artiklima iz ponude.

Zahvaljujući malenoj peti u njima neometano i bez bolova možete obavljati svakodnevne aktivnosti. Poslovne aktivnosti osim udobnosti dobivaju i stylish ruho, a večernji izlasci romantičnu notu.

Vjerujemo da će vas ostaviti bez teksta i da ćete se odlučiti baš za ove modne favorite.