FOTO by Mohito

Moda

Mohito šeširići i viziri tandem su uz pješčane plaže!

Viktoria Šafranić 21. travnja 2021.

5 modnih dodataka za najljepše ljetne avanture već od 99,90 kuna...

Prva asocijacija na accessories bez kojeg su nam ljetni dani nezamislivi definitivno su sunčane naočale. Odmah potom uslijedili bi kupaći kostimi, a netom iza toga i detalj koji nas štiti od sunca – kape i šeširi.

Iako su kreme za sunčanje veoma učinkovite, današnja UV zračenja imaju veoma štetan utjecaj na našu kožu, a posebno trebamo obratiti pažnju na zaštitu glave.

Taj dio nam ne predstavlja problem s obzirom na golemu ponudu istih na tržištu te s radošću nosimo stylish pokrivala, posebice slamnate šeširiće koji izgledaju toliko slatko da ih najradije ne bismo skidali.

Izležavanje na plaži nezamislivo je bez tih dodataka jer uz to što nas štite, pomažu nam da neometano skrolamo po mobitelu ili čitamo omiljeno štivo.

U Mohito su tek počeli pristizati ljetni favoriti, a mi smo izdvojii četiri šeširića i vizir koji će divno izgledati u kombinaciji s preplanulim tenom i osunčanom kosom.

Posebno su nas osvojila dva modela u bež boji, koji dolaze s detaljem marame u šarmnantim bojama, a stvoreni su za prave dame. Tu je i bijeli ljepotan za sve koji cijene klasičnu eleganciju, koji zamišljamo uz elegantan kupaći kostim u crnoj boji.

U nastavku donosimo galeriju hit šeširića zajedno s njihovim cijenama:

Za više informacija o Mohito ljetnim šeširima, posjetite njihovu online trgovinu.