FOTO by Mohito

Moda

Mohito šeširići i viziri – damski komadi za ljetni outfit

Daria Lovrić 19. svibnja 2022.

Od 1-10 koliko vam je potreban godišnji odmor?

Iako ćemo se još malo morati strpjeti, već smo u mislima na nekoj plaži i pijuckamo ledenu kavu s pogledom na božanstveno plavetnilo ispred sebe. Nadamo se da već lagano planirate svoj odlazak na godišnji odmor i da sa sigurnošću možete reći koja je vaša iduća destinacija.

Planiranje i maštanje nas gura dalje i daje nam vjetar u leđa da lakše podnesemo svakodnevne obaveze jer se imamo čemu veseliti – tko čeka taj dočeka.

Mi se najviše veselimo buđenju bez budilice i jutarnjoj kavi na plaži. Pravu čar godišnjem odmoru daje spontanost – nije važno u koliko sati idemo na plažu, gdje ćemo navečer, što ćemo obući, najvažnije je da je more pored nas i da se možemo osvježiti u bilo kojem trenutku.

Iako na odmoru pustimo mozak „na pašu“, o nekim stvarima je itekako potrebno razmišljati. Najprije o zaštitnom faktoru jer je unazad nekoliko godina sunce vrlo opasno i može izazvati opekline i druge dermatološke probleme. Nadalje, dva glavna accessoriesa bez kojih ne možemo zamisliti odlazak na plažu su sunčane naočale i šeširić.

Današnja UV zračenja imaju veoma štetan utjecaj na našu kožu, a posebno trebamo obratiti pažnju na zaštitu glave. Na svu sreću, objeručke smo prihvatili sve stylish modne dodatke koje nam serviraju poznati brendovi i ne nosimo ih samo iz potrebe nego kao dio efektnog outfita.

U širok asortiman Mohita tek su počeli pristizati ljetni favoriti, a mi smo izdvojili šešire i vizir koji će divno izgledati i na plaži, ali i u večernjem izlasku s dugim ljetnim haljinama.

U kombinaciji s preplanulim tenom i sunčanim naočalama izgledat ćete poput celebrity dive.