FOTO by Mohito

Moda

Mohito šešire nosit ćemo kao ključne chic detalje ljetnih outfita

Krešimir Šustić 14. srpnja 2020.

Slamnati ljepotani bez kojih ne možemo zamisliti sunčani dan!

Modni dodaci u ljetnoj sezoni su pravi pogodak koji osim što zaokružuju naše modne kombinacije, dodaju im i efektnost, te upotpunjuju cjelokupan outfit.

Od sunčanih naočala, statement modela torbica i nakita, najviše se ističu ta predivna pokrivala za glavu koja nam daju osjećaj elegancije i ženstvenosti, šeširi.

15 Reserved šešira zbog kojih želimo cijeli dan provesti na suncu

U prošlosti su služili kao stvarčica kojom se pokazivao status u društvu, no danas, zahvaljujući brojnim high street brendovima, viđamo ga na svakom kutku grada.

Neizostavan je accessories kada je riječ o odlasku na plažu, ali jednako dobro se uklapa i u gradski outfit za šetnju rivom ili za odlazak u prirodu, kako bi zaštitili svoje lice od štetnih sunčevih zraka.

Na stranicama brenda Mohito, pronašli smo nekoliko modela uz koje ćemo se osjećati poput najvećih filmskih diva, a istodobno zračiti ležernošću.

Veliki obodi izbor su s kojim je nemoguće pogriješiti, a ukoliko ste ipak više za provjerenu klasiku, primjerci s tvrdim i malenim obodom također su aktualni i ove godine.

Naravno, napravljeni su od slame, a ukrašeni školjkama, mašnama i vrpcama uz pomoću kojih se postiže tipičan vintage look s daškom modernog doba.

Škicnite galeriju koja slijedi u nastavku i pogledajte 9 modela koje smo izdvojili, a cjelokupnu ponudu provjerite na LINKU.