Moda

Mohito sandale u lila ili boji ciklame? Zaljubljeni smo u obje nijanse!

Viktoria Šafranić 04. veljače 2021.

Ljubav na prvi pogled!

I dok su tenisice najpraktičnija i najpopularnija obuća koja se svakog dana proda u milijarde primjeraka, netom iza njih nalaze se sandale kojima malo koja pripadnica nježnijeg spola može odoljeti.

Iako ih najčešće nosimo u proljeće i ljeto tijekom visokih temperature, poznate influencerice iste su predstavile kao must have i u zimskim mjesecima, s prigodnim prozirnim soknicama.

Budući da smo uplovili u najromantičniji mjesec u godini, onaj u kojem se ljubav posebno iskazuje, ne možemo ne pomisliti kako bi upravo sandale bile jedan od najdražih nam poklona od strane bolje polovice.

Djevojke, javite svojim jačim polovicama! Ružičasto crvene sandale su must-have poklon za Valentinovo!

Nedavno smo vam predstavili ružičasto-crvenu verziju sandala iz Mohita kojima ste odmah rekli DA, a sada smo naišli na primjerak koji je bio prisutan i prošle godine, samo u drugim bojama.

Riječ je o sandalama koje ne izlaze iz mode. Ovaj klasičan model u trendu je već nekoliko sezona, a kako izgled, njegova popularnost ni u narednim sezonama neće splasnuti.

Ove šarmantne potpetice ističu se s nekoliko detalja. Prvenstveno, dolaze u ljubičastoj i lila boji koje su oduvijek predstavljale vjesnike proljeća, a potom ih krasi i remenčić koji se veže oko gležnja, a s kojeg visi maleni suvenir zlatne boje u obliku srca.

Ovaj motiv definitivno asocira na Valentinovo, što je dobar znak da drugoj strani natuknete kako su osvojile vaše srce. Iako dolaze s vrtoglavom potpeticom od 11 cm, riječ je o blok peti koja je dovoljno stabilna da u njima provedete sate.

Čim dobijete priliku iste nositi, naš prijedlog je kombinirati odjevne komade koji neće pokrivati gležnjeve, kako bi iste u potpunosti došle do izražaja.

Njihova cijena iznosi 229,90 kuna i već bi do kraja ovog mjeseca mogle nestati s polica, stoga nabavite svoju omiljenu boju na vrijeme i budite ovog proljeća i ljeta u centru pozornosti.