FOTO by Mohito

Moda

Mohito sandale i dalje nas oduševljavaju, ovoga puta u žutoj nijansi!

admin 26. travnja 2021.

Ovaj je model dobro poznat fashionisticama, a ova im proljetna nijansa zasigurno neće promaknuti!

Unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama koje će nas ovog tjedna opet povući u toplinu naših domova, to nipošto ne znači da ne možete poslijepodne provesti obilazeći dućane i upecati novitete high street brendova!

Jedan takav novitet pojavio se na policama omiljenog nam Mohita, brenda čije kolekcije zrače romantikom i neupitnom elegancijom. Ovoga puta, naš fokus je pao na žute sandale s ravnom platformom, modelom koji je već dobro poznat modnim eksperticama čija kolekcija obuće zasigurno sadrži ovakav par sandala na visoku petu!

Visina potpetice doista jest nešto viša, no uzevši u obzir i visinu platforme, za ove sandale možemo potvrditi da su udobne, a remenčić oko gležnja daje osjećaj stabilnosti, baš kao i čvrsta peta zbog čega možete biti sigurne u nesputan hod.

Mohito je ranije predstavio modele sandala s visokom petom i ravnom platformom u cvjetnim i lila varijantama koje smo nedavno i predstavili, a povratne informacije su bile čisto oduševljenje što elegantnim parom obuće, što bojom.

Fashionistice koje su se počastile jednim parom, potvrdile su kako ih je lako kombinirati s haljinama, svečanijim odijelima ili jednostavnim trapericama kada su poželjele unijeti dozu chic looka. Niti malo ne sumnjamo da će i sandale na visoku petu u žutoj, proljetnoj nijansi izazvati isti efekt.

Cijena ovih sandala iznosi pristupačnih 229,90 kuna i možete ih kupiti na službenoj Mohito stranici ili, kako smo predložili, pogledati ih uživo u Mohito trgovinama i isprobati ih!