FOTO by Mohito

Moda

Mohito ruksak u cvjetnom izdanju stopit će se s proljetnim vrtovima!

Viktoria Šafranić 29. siječnja 2021.

Nakon torbice floralnog printa, poznati high street brend donosi nešto još primamljivije - mini ruksak!

Prošlog proljeća, Instagram je vrvio fotografijama poznatih influencerica koje su pozirale u lepršavim haljinama cvjetnog uzorka, a čije su pozadine sadržavale beskrajno lijepe vrtove, poput onih s lavandom, suncokretima, ružama i ostalim vladaricama prirode.

Ove godine ne znamo što nas očekuje i hoćemo li moći putovati u druge zemlje, u potrazi za zanosnim pejzažom, no Hrvatska ima toliko prirodnih ljepota da uopće ne sumnjamo kako ćete pronaći savršeno mjesto za Instagram objavu.

Ako želite da vaša slika izgleda poput prave cvjetne bajke, uz haljinu cvjetna polja, dodajte i modne dodatke u floralnom printu. Traka za kosu, rajf, komad nakita ili šarmantni mini ruksak upotpunit će vašu najdražu proljetnu fotku.

Prošli tjedan smo predstavili neodoljivu Mohito torbicu koja dolazi u kockastom izdanju, s cvjetnim uzorkom i srebrnim lancem.

Cvjetna rapsodija! Nova torbica iz Mohita vjesnik je proljeća!

Taman kad smo pomislili da je ona favorit sezone, iznenadili su nas ruksakom u istom ruhu koji je, moramo priznati, slađi od svoje prethodnice.

Stvoren je za španciranje gradom, izlete, kave, odlazak u shopping, na spoj, ručkove, večere i poslovna druženja, a rezerviran da osvoji sve prisutne svojim izgledom. Ako želite da je svaki vaš korak prožet elegancijom, ovaj novitet u tome će vam biti glavni suputnik.

Ovog proljeća, nabacite sunčane naočale i dopustite da vas u potpunosti obuzme cvjetna rapsodija, jer malene sitnice poput ove znače sreću.

Svoj primjerak možete nabaviti putem linka po cijeni od 179,90 kuna.