FOTO by Mohito

Modni dodaci

Mohito predstavio omiljeni zimski uzorak u proljetnom ruhu!

Viktoria Mikulić 02. svibnja 2022.

Pepita print krasi novi Mohito ruksak!

Kada bi nas netko upitao da razmislimo o torbi koja je praktična, a istodobno stylish, ruksak bi definitivno pomeo svaku konkurenciju. Ruksak je onaj dodatak koji bismo ponijeli na pusti otok, prvenstveno zbog njegove funkcionalnosti. Unutar istog stanu sve one najosnovnije potrepštine jer većinom dolazi s nekoliko pretinaca.

Iako je ruksak najčešće služio kao torba za trening, danas je neizostavan modni dodatak za svaku priliku. Posljednjih godina posebno nas očaravaju mini izdanja koja izgledaju božanstveno i koja se s lakoćom uklapaju uz casual i svečaniji look, za dnevne i večernje izlaske.

Svaka fashionistica ima barem jedan ruksak unutar svoje garderobe, a sigurni smo da ćete poželjeti postati vlasnicom i ovog noviteta koji se upravo pojavio na policama Mohita.

Riječ je o accessoriesu koji dolazi u omiljenom zimskom uzorku. Poznati high street brend odlučio je pepita print prikazati u proljetnom svjetlu te mu dodao dašak roze i bež boje.

Toliko je šarmantan da uopće ne moramo brinuti o outfitu jer će ionako zasjeniti sve što odjenemo. Ovaj modni detalj možete nositi na više načina ovisno o tome što vam je zgodnije, preko jednog ili oba ramena, ili u ruci.

Mi ga najviše vidimo uz jeans i bijeli T-shirt te neke fancy tenisice, kao i uz espadrille i lepršavu cvjetnu haljinu.

Novi Mohito ruksak možete pronaći na LINKU po cijeni od 229,90 kuna.