FOTO by Mohito

Moda

Mohito plave torbice – accessories koji se uklapa u svaki morski look!

Viktoria Mikulić 27. lipnja 2022.

Chic modeli za ljetne dane dolaze u baby blue i kraljevsko plavoj nijansi!

Plavu boju volimo iz mnoštvo razloga. Riječ je o boji koja nas asocira na nebo i more, kao i na najbezbrižnije godišnje doba – ljeto.

Mohito torbe
179,90 kuna

Temperature su se opasno približile broju 40 i mi već lagano otpuštamo moždane vijuge i pomno planiramo svaki trenutak našeg nadolazećeg godišnjeg odmora.

Svi koji se osjećaju pomalo tromo i umorno, znajte da je to znak da vam je prijeko potrebna promjena svakodnevice i zaista se nadamo da ćete barem nakratko organizirati svoj odmor iz snova.

Mohito torbe
Mohito 189,90 kuna

Lijepo je iz ureda otisnuti se na obalu i jutra dočekati uz miris mora i cvrkut ptica. Lijepo je probuditi se odmoran i znati da pred tobom nije užurban raspored, već dan bez previše planova…

Naravno da smo odmah voljni posvetiti se i odjevnim komadima koje ćemo ponosno pokazivati na Jadranskom moru. Ljeti najviše volimo ležernu i prozračnu odjeću i obuću koja nas u nijednom trenutku neće opterećivati.

Mohito 199,90 kuna

Dovoljno je nabaciti haljinu u nekoj vibrantnoj ili pastelnoj boji i šetkarati rivom u japankama. Ipak, na jednu stvar bismo trebali obratiti pozornost, a riječ je o accessoriesu koji je često primaran dio našeg outfita – torbe! Mi smo se ovog puta posvetili torbicama u plavoj, neodoljivoj ljetnoj boji.

Mohito 199,90 kuna

MOHITO PLAVE TORBICE ZA NAJŠARMANTNIJI LJETNI LOOK

Primjerci u mini i midi veličinama pronašli smo na policama Mohita i smatramo da bi se idealno uklopili uz dnevni i večernji look. Ljeto 2022. ne može proći bez ova 4 ljupka modela u baby i kraljevsko plavoj boji. Koju god odabrali, izgledat ćete stylish na svakom koraku.