FOTO by Mohito

Moda

Mohito pink kardigan osvojio bi i kultnu Barbie!

Viktoria Mikulić 03. studenoga 2021.

Ružičasta nikada neće izaći iz mode…

Uplovili smo u pretposljednji mjesec u godini, ujedno i jedan od najtmurnijih…Iako je kišovita vremenska prognoza kao stvorena da nas baci u depresiju, mi smo se naoružali razmišljanjem o blagdanima, koje u nama budi nostalgiju.

Ovih dana planiramo pripremiti popis božićnih dekoracija s kojima ćemo ukrasiti dom, a isto tako osmišljavamo i vesele outfite u kojima ćemo obilježiti festive sezonu.

Svatko bi trebao nabaviti jedan ugly sweater u kojem će ljenčariti tijekom blagdana, kao i tople zimske čarape u blagdanskom ruhu. Iako su crvena i zelena boja najzastupljenije u predstojećem razdoblju, mi smo pronašli jedan odjevni predmet u ružičastoj boji koja će biti pravo osvježenje u narednim mjesecima. Pink nijansu najviše nosimo ljeti, no ova zima će biti iznimka jer u moru sivila, potrebna je doza upečatljivosti.

Poznati high street brend Mohito lansirao je pink kardigan koji izgleda božanstveno, cjenovno je pristupačan i ugrijat će nas tijekom najhladnijih dana. Uostalom, što nam više treba…

Krasi ga nekoliko gumbića iste boje, a jednako dobro izgledat će otkopčan i zakopčan. Mi bismo ovaj ružičasti kardigan u dnevnoj varijanti spojili s crnim tajicama i bucama, a za večernje izlaske bismo ga iskombinirali uz grilonke i mini kožnu suknju. Lijevu prednju stranu možete ubaciti u suknju, a druga nek suptilno viri iz nje.

Njegova cijena iznosi 299,90 kuna, a pronaći ga možete na LINKU!