Moda

Mohito odijela – predstavljamo 10 veličanstvenih!

Krešimir Šustić 19. veljače 2020.

Poslovne i svečane prigode spremne za višu dimenziju Svi znamo koliko je bitno zabljesnuti i koliko je spremanja potrebno kada se radi o poslovnim ili svečanim prigodama. Poslovna odijela zadnjih par godina vratila su se na vrh trendova i zaljubljenice u modu nas ne prestaju oduševljavati outfitima koje slažu. Mohito odijela iz nove kolekcije totalno […]

Poslovne i svečane prigode spremne za višu dimenziju

Svi znamo koliko je bitno zabljesnuti i koliko je spremanja potrebno kada se radi o poslovnim ili svečanim prigodama. Poslovna odijela zadnjih par godina vratila su se na vrh trendova i zaljubljenice u modu nas ne prestaju oduševljavati outfitima koje slažu.

Mohito odijela iz nove kolekcije totalno su otkinuće i mukama napokon dolazi kraj. Šarene boje i razni uzorci odlično se uklapaju u svakodnevicu moderne žene. Jarki tonovi privući će pozornost gdje god da se pojavite i običnom look-u dodati dozu pariškog chica.

Mohito haljine čiji nas uzorci asociraju na proljetne dane!

Nježnije pastelne nijanse koje i Anna Wintour favorizira idealne su za tople dane okupane suncem. I ove sezone veliki HIT bit će odijela u kombinaciji s tenisicama. Trend koji je osvojio mnoge dame i dalje će oduševljavati društvenim mrežama. Duboko udahnite i pogledajte galeriju jer vrijeme je za 10 veličanstvenih:

Kompletnu ponudu portažite na LINKU.