FOTO by Mohito

Moda

Mohito noviteti u točkicama odagnat će maglovita jutra!

Krešimir Šustić 07. prosinca 2020.

Omiljeni uzorak unosi dašak sunca u naše modne kombinacije

Dolaskom zime, gradskim ulicama je zavladalo maglovite vrijeme koje nam unosi sivilo i tmurno raspoloženje u naše živote, pogotovo onih dana kada se ranije moramo rastati od kreveta.

No kako bi jutarnji odlazak na posao učinili što zabavnijim i unijeli dozu veselja, potrebno je odabrati pravi outfit uz koji ćemo zaboraviti na hladno i sivo vrijeme.

279,00 kn

Među novitetima u klasičnim tamnim bojama koji su zavladali na policama i vješalicama u trgovinama, možemo pronaći i one koji dolaze u šarenim nijansama i upečatljivim uzorcima.

Jedan od takvih je definitivno i točkasti, favorit koji već zadnjih nekoliko godina ne silazi s liste najpoželjnijih trendova kod komada iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka.

189,00 kn

High street brend Mohito je u svoju ponudu uvrstio nekoliko zanimljivih primjeraka zbog kojih će nas ranom zorom obasjati suncem i odagnati dosadnu maglu.

179,90 kn

Najženstveniji odjevni predmeti, haljine, dolaze u crnoj i tamno zelenoj boji, obogaćene točkicama te su idealne za poslovne pothvate i večernje izlaske u kombinaciji s visokim čizmama, bundom ili kaputom.

149,90 kn

Tu su i neizostavne košulje, bazični komadi koje možemo nositi uz omiljeni par traperica, suknje, hlače cigaret ili mrkva kroja kako bi naše business lookove učinili atraktivnima.

179,90 kn

Moramo priznati da dokle god postoje ovako dobre stvarčice, naše će modne kombinacije biti savršene u svako doba dana i noći.

189,00 kn