FOTO by Mohito

Moda

Mohito novi kupaći kostim opovrgava 4 mita o bijelim badićima!

Viktoria Mikulić 10. svibnja 2023.

Ovdje smo da vas riješimo nekih zabluda...

Je li bijeli kupaći kostim pravi za mene? Mnoge žene postavljaju si ovo pitanje zbog straha od toga da u istom izgledaju punije. Mnogi ne kupuju bijele badiće jer se na njima uvijek vidi trag kreme za sunčanje, i izgledaju čudno kada smo mokri. No jesu li to se mitovi koji zapravo ne drže vodu?

Što kažete na dodavanje elegantnih bijelih kupaćih kostima u svoj ormar?

Ovdje smo da vam kažemo da s povjerenjem možete nositi bijeli kupaći kostim bez da požalite što ste odabrali. Pažljivo birajte bijeli kupaći kostim i on bi mogao biti vaš najbolji kostim!

Mi smo pronašli jedan must-have na policama Mohita i čim prije ga želimo u svojoj garderobi. Riječ je o jednodijelnom badiću koji izgleda elegantno, a istodobno atraktivno zbog dubljeg proreza na prsima.

Model koji nosi kupaći kostim na Mohito web trgovini, uz isti je kombinirao i zlatnu ogrlicu oko struka koja se savršeno uklopila. Cijena ovog prekrasnog kupaćeg kostima iznosi 27,99 EUR.

U nastavku donosimo i nekoliko mitova o bijelim kupaćim kostimima:

1. Bijeli kupaći kostimi su prozirni

Uobičajeni mit je da bijeli kupaći kostimi otkrivaju previše, uzrokujući veliki modni promašaj. Istina je da nisu svi kupaći kostimi jednaki, a mnogi su bijeli kupaći kostimi jednako solidni kao i njihovi crni suputnici. Odaberete li kvalitetan bijeli ili prljavo bijeli kupaći kostim, ne morate brinuti da će biti proziran kad je mokar. Prije kupnje provjerite je li tkanina kvalitetna i nije pretanka.

2. Na bijelim kupaćim kostimima lako ostaju mrlje

Prirodno je pretpostaviti da će se na čisto bijelom kupaćem kostimu brzo pojaviti mrlje.

Međutim, kada je izrađen od kvalitetnih tkanina poput onog iz Mohita, čak ni bijeli kupaći kostim ne ostavlja mrlje niti blijedi.

3. Bijeli kupaći kostimi ne laskaju figuri

Uobičajen mit među modno osviještenim ženama je da bijelo ne može laskati vašoj figuri. Ima istine u ovome; tamnija odjeća ima učinak mršavljenja.

Međutim, način na koji izgledate u bilo kojoj odjeći ili kupaćem kostimu nije određen samo bojom. Važnije je kako je isti dizajniran i kako nadopunjuje vaše obline. I na kraju, bijeli kupaći kostim odaje klasu i sofisticiranost.

4. Bijeli kupaći kostimi ne idu uz moj ten

Ovo me podsjeća na tradicionalnu školu mišljenja koja vjeruje da uz ribu ili piletinu uvijek treba piti bijelo vino, a uz crveno meso crno vino. Ili nešto u tom smislu. Obično ne slušam takve razgovore.

Uz to, razumljivo je da želite da vam kupaći kostim pristaje uz ton vaše kože. Zabluda je da bijeli kupaći kostimi čine da svaki ton kože izgleda blijedo, prije ste u problemu ako odjenete kupaći kostim bež boje jer je nježniji.

Nadamo se da smo vas barem malo uvjerili kako je kupnja bijelog kupaćeg kostima odlična investicija.