FOTO by Mohito

Moda

Mohito nas je osvojio ružičastom kolekcijom cvjetnih torbica!

Viktoria Mikulić 22. travnja 2022.

U proljeće je samo jedno važno: što upečatljivije, to efektnije!

Mohito je jedna od naših najdražih modnih destinacija. Kada god uđemo u njihove trgovine, preplavi nas val pozitive jer su im police uvijek upotpunjenje šarmantnim bojama i uzorcima.

U moru odjevnih predmeta, često se ne možemo odlučiti što bismo prije kupili, pa stoga ne čudi što na blagajni završimo s nekoliko različitih komada.

229,90 kuna

Njihova odjeća u našu svakodnevicu unosi vedrinu, a njihove cipele definitivno su primjerci vrijedni kupnje. Od ležernijih do svečanijih prigoda, u Mohito se možete odjenuti od glave do pete za pristupačnu cijenu.

299,90 kuna

Osim toga, sve je u skladu s modnim trendovima tako da ni u tom kontekstu nećete ostati zakinuti.

229,90 kuna

Ovog tjedna lansirali su novu kolekciju torbica među kojima nas je posebno zapanjila linija s cvjetnim uzorkom. Riječ je o tri torbice, odnosno crossbody modelu, predimenzioniranoj torbi i ruksaku koje krasi floralni print. U ružičastoj boji, ovi će modni dodaci biti glavna točka vašeg dnevnog ili večernjeg looka.

Za svakodnevno nošenje, predimenzionirana torba pun je pogodak jer je dovoljno prostrana da u nju stavite tablet, važne poslovne papire/fascikle i neke druge stvari, dok za večernje izlaske vidimo manju torbicu preko ramena koja će izvrsno izgledati uz crnu ili bijelu haljinu, kao i uz pastelne boje outfita.

Naš favorit je ipak ruksak kojeg možete nositi posvuda, na izlet, tijekom šetnje gradom, u shopping, dok vozite bicikl, na rolanje i slično.

Koji god accessories odabrali, Mohito nema konkurencije!