FOTO by Mohito

Moda

Mohito mini torbica za 99 kuna pravi je vikend ulov

Krešimir Šustić 28. ožujka 2020.

Modni dodatak kojem ne možemo reći NE!

Mnoge dame ne mogu ostati pribrane kada ugledaju savršeni modni dodatak kojim će upotpuniti svoj look. Torbice za neke predstavljaju beskrajni užitak i svako malo vole upotpuniti svoju kolekciju novim komadom.

One su točka na i svakog outfita, stoga jednostavno razumijemo zašto su neke od vas toliko lude za njima.

Top Shop mini torbica s biserima vladarica je proljeća

Izrazito veliku popularnost zadnjih sezona postigao je mini model za koji mnogi misle da je totalni promašaj. Nekada su bile rezervirane samo za glamurozne događaje i večernje prigode, no danas ih viđamo na svakom kutku grada.

Dnevni styling dobio je novu komponentu koja nam proizlazi iz brojnih high street brendova.

Puno su većeg kapaciteta nego što to izgleda i u njih stane samo ono što nam je i najpotrebnije bez prenatrpavanja. Oduševljavaju nas izgledom i dizajnom u kojima dolaze i želimo ih nositi stalno.

Jedna takvu ljepoticu upecali smo u trgovini Mohito i odlučili vam je predstaviti.

Azurno plavi komad sa zlatnim lancem, pravi je ulov kojeg ovoga vikenda ne smijete propustiti. Napravljena je od brušene kože i toliko je slatka da se ne bismo od nje odvajali. Jednostavan i klasičan dizajn čini je posebnom, a upravo zbog toga svakoj će kombinaciji dodati veselu notu.

Prepustite joj da zavlada vašim look-om jer ona to uistinu zaslužuje. Najviše nam se sviđa pomisao da paše uz trendi lepršave haljine bez kojih ne možemo zamisliti ovu sezonu.