FOTO by Mohito

Moda

Mohito maxi haljina u boji fuksije za sve koji vole biti primijećeni!

Viktoria Šafranić 21. svibnja 2021.

Upečatljiva, povoljna, ugodna za nošenje...

Haljine su obavezan dio naše garderobe i imamo ih barem nekoliko u ormaru. Iz sezone u sezonu biramo uzorke i materijale koji laskaju našoj figuri, one u kojima se osjećamo energično i zračimo posebnom vibrom.

Upravo takvom haljinom opisali bismo novitet iz Mohita. U maxi izdanju savršeno će pristajati uz klasične ljetne natikače ili uz visoke potpetice. Također, neće isticati nesavršenosti, dok će u isto vrijeme suptilno naglasiti obline i ramena.

Ova krasotica dolazi u boji fuksije koja izgleda poput slikarskog platna. Stvorena je za sve one koji na svijet gledaju ružičastim naočalama i ne boje se istaknuti. Štoviše žele biti primijećeni jer im to najbolje pristaje i znaju koliko su boje zaslužne za njihovo raspoloženje.

Mohito model vidimo u brojnim prilikama, od ležernih kava s prijateljicama, bruncha s boljom polovicom, romantičnih večera, kao i prilikom šetnje gradom, uz obalu, a možemo je zamisliti i za nošenje na plažu. Za finalan touch, uz nju nabacite šešir, minimalistički nakit, ili maramu za kosu.

Mohito maxi haljina napravljena je od pamuka i volani je čini idealnom za romantične trenutke. Uz sunčane dane bit će prava atrakcija koja će privlačiti pažnju gdje god se pojavila.

Cijena ove haljine iznosi 299,90 kuna, a pronaći je možete putem službene web trgovine.